Dagtip: Test je kennis bij de Stathequiz Oktober in Eetcafé Stathe | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Test je kennis bij de Stathequiz Oktober in Eetcafé Stathe | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Test je kennis bij de Stathequiz Oktober in Eetcafé Stathe

Dagtip: Test je kennis bij de Stathequiz Oktober in Eetcafé Stathe
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Stathequiz Oktober 2019
Waar Eetcafé Stathe
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs €2,00 per persoon

Tijd om je vrienden op te trommelen en jullie kennis eens flink te testen. In Eetcafé Stathe is vanavond tijd voor de – hoe kan het ook anders – Stathequiz Oktober 2019! In teams van maximaal vijf personen proberen jullie zoveel mogelijk punten te scoren in de verschillende rondes. Meld je jouw team vast aan in het Facebook-event? Dan zijn de eerste twee punten al binnen. Een avond met je vrienden en een lekker drankje erbij, er zijn ergere manieren te bedenken om je dinsdagavond door te brengen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).