Dagtip: Theatercollege over Boris’ Brexit in de Stadsschouwburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Theatercollege over Boris’ Brexit in de Stadsschouwburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Theatercollege over Boris’ Brexit in de Stadsschouwburg

Dagtip: Theatercollege over Boris’ Brexit in de Stadsschouwburg
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Boris’ Brexit
Waar Stadsschouwburg Utrecht
Hoe laat 20:30 – 22:30 uur
Prijs €17,00 (t/m 18 jaar €10,00)

Wil jij meer te weten komen over het gezicht van de Brexit-campagne? Bij dit theatercollege vertelt historicus Arend Jan Boekestijn (UU) het verhaal van Boris Johnson en analyseert hij zijn strategie. Ook wordt er geskypet met NOS-correspondent Tim de Wit voor het laatste verkiezingsnieuws uit het Verenigd Koninkrijk. De Wit en Boekestijn maken samen Brexit: De Podcast voor NPO Radio 1. Verder blikt Boekstijn vooruit: lukt het Johnson om de verdeeldheid in het land te beëindigen? Thomas van Zijl (Haagsch College, BNR Nieuwsradio) modereert de avond.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).