Dagtip: Top 2000 Live Band in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Top 2000 Live Band in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Top 2000 Live Band in TivoliVredenburg

Dagtip: Top 2000 Live Band in TivoliVredenburg
TivoliVredenburg. Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Top 2000 Live
Waar TivoliVredenburg, Ronda
Hoe laat 19:30 – 23:00 uur
Prijs €27,50

De ‘Lijst der Lijsten’, ook wel bekend als de Top 2000 van NPO Radio 2, start weer over een paar dagen. Tijdens de laatste week van 2019 zijn alle nummers uit de lijst te horen op de zender. En vanavond zijn er een aantal van die klassiekers live te horen in TivoliVredenburg. De Top 2000 Live Band brengt verschillende hits ten gehore. Met William Kersten als leadzanger, samen met finaliste van The Voice of Holland Tjindjara. Smeer je stem en bereid je voor op een avond vol met meezingen en -dansen!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).