Dagtip: Topmusici, historische thema’s en Matthijs van Nieuwkerk bij History in Concert | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Topmusici, historische thema’s en Matthijs van Nieuwkerk bij History in Concert | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Topmusici, historische thema’s en Matthijs van Nieuwkerk bij History in Concert

Dagtip: Topmusici, historische thema’s en Matthijs van Nieuwkerk bij History in Concert
Foto: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat History in Concert
Waar TivoliVredenburg
Hoe laat 13:30 – 17:00 uur
Prijs €16,50

Vandaag staan er onder meer Nederlandse topmuzikanten voor je klaar, zoals Shirma Rouse, Lucas Hamming en Jeangu Macrooy. Zij vertalen historische thema’s naar muziek. Vanmiddag spelen zij nummers die ze speciaal hebben geschreven voor History in Concert. Matthijs van Nieuwkerk presenteert de middag. Hij interviewt niet alleen de musici, maar bijvoorbeeld ook historicus James Kennedy. Ook is er een museummarkt voordat het muzikale programma begint: de Canonmusea laten hun collecties zien in de foyer, met presentaties, mini-exposities en workshops. Genoeg te beleven vandaag dus bij History in Concert.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

1 Reactie

Reageren
  1. Joost Henze

    History in Concert was geweldig, bedankt Mathijs van Nieuwkerke voor de geweldige presentatie van deze zeer afwisselende, boeiende, leerzame, bijzondere en perfecte middag.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).