Dagtip: Try-out ‘Happy Together’ over de kunst van samenleven | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Try-out ‘Happy Together’ over de kunst van samenleven | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Try-out ‘Happy Together’ over de kunst van samenleven

Dagtip: Try-out ‘Happy Together’ over de kunst van samenleven
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Happy Together
Waar Het Huis Utrecht, Boorstraat 107
Hoe laat 20:00 – 21:30 uur
Prijs €14,00

De familie Borgman staat vanavond samen op het toneel: vader, moeder, dochter en zoon. Een voorstelling met ontmoetingen, afscheid en humor over de ‘acrobatiek’ van het samenleven. Het is een productie van Espen Hjort en Mees Borgman (dochter) en een combinatie van toneel en mime. De voorstelling maakt deel uit van het Nieuwe Makerstraject van Hjort bij Het Huis Utrecht, in samenwerking met Theater Utrecht. Morgenavond gaat de voorstelling op dezelfde locatie in première.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).