Dagtip: Try-out Tegenlicht Meet Up ‘Alfamannen’ in Bibliotheek Neude | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Try-out Tegenlicht Meet Up ‘Alfamannen’ in Bibliotheek Neude | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Try-out Tegenlicht Meet Up ‘Alfamannen’ in Bibliotheek Neude

Dagtip: Try-out Tegenlicht Meet Up ‘Alfamannen’ in Bibliotheek Neude
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Tegenlicht Meet Up
Waar Bibliotheek Neude
Hoe laat 19.00 uur: herhaling van de uitzending (optioneel), 20.00 – 21.30 uur: discussie met gasten en publiek, 21.30 – 22.00 uur: napraten met een drankje
Prijs Gratis, maar wel even aanmelden

Vanavond is het tijd voor de eerste Tegenlicht Meet Up in de nieuwe Bibliotheek Neude. Het is een try-out, omdat deze editie van Tegenlicht voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek is. Het onderwerp dat deze aflevering centraal staat, zijn de zogenaamde ‘alfamannen’. De afgelopen jaren heeft deze ‘mannenbeweging’, vooral online, een grote groei doorgemaakt. Veel mannen in deze online manosphere vinden dat de vrouwenemancipatie te ver is doorgeslagen. Wie zijn deze mannen precies, waar worstelen ze mee?

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).