Dagtip: Twaalfde editie Stukafest Utrecht in twintig studentenkamers | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Twaalfde editie Stukafest Utrecht in twintig studentenkamers | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Twaalfde editie Stukafest Utrecht in twintig studentenkamers

Dagtip: Twaalfde editie Stukafest Utrecht in twintig studentenkamers
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Stukafest Utrecht
Waar Twintig Utrechtse studentenkamers
Hoe laat 20:30 – 23:00 uur, Stukanacht in EKKO 22:30 – 04:00 uur
Prijs Drie rondes en Stukanacht €15,79 – Drie rondes €13,74 – Losse ronde(s)/Stukanacht €5,79

De twaalfde editie van Stukafest Utrecht is een feit. Voor het festival worden twintig Utrechtse studentenkamers in de (buurt van de) binnenstad omgebouwd tot mini-podium. Naast muziek is er ook theater, dans, spoken word, film en cabaret. Op de fiets of lopend ga je langs de verschillende rondes, daar heb je elke keer een half uur de tijd voor. Er zijn onder meer optredens van Theatergroep Alles, International Short Film Festival Nijmegen, Sekspraat, de winnaar van Utrecht Lacht: Marieke Peper en nog veel meer. Na alle optredens nog zin in een feestje? Dan kan je door naar de afterparty Stukanacht in EKKO.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).