Dagtip: Utrechts Studenten Koor en Orkest geeft concert in de Jacobikerk | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Utrechts Studenten Koor en Orkest geeft concert in de Jacobikerk | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Utrechts Studenten Koor en Orkest geeft concert in de Jacobikerk

Dagtip: Utrechts Studenten Koor en Orkest geeft concert in de Jacobikerk
De Jacobikerk in Wijk C
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Laat romantische vriendschap
Waar Jacobikerk, St Jacobsstraat 171
Hoe laat 20:00 – 22:30 uur (deuren open 19:00 uur)
Prijs €18,00 (o.a. t/m 30 jaar en studenten €10,00)

Het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO) is het studentenmuziekgezelschap van ons land. Met bijna 160 leden voeren ze met elkaar de grootste klassieke werken op zo hoog mogelijk niveau uit. Vanavond voeren ze laatromantische muziekstukken uit van onder meer Brahms, Röntgen en Sibelius. Daarnaast laten ze, op dezelfde tijd als elf andere Nederlandse studentenmuziekgezelschappen, de nieuwe compositie In de blauwe nacht van Reza Namavar horen. Je kunt online geen kaarten meer kopen, maar en zijn nog wel kaartjes aan de deur te koop.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).