Dagtip: Utrechtse College Tour met acteur en regisseur Shady El-Hamus | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Utrechtse College Tour met acteur en regisseur Shady El-Hamus | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Utrechtse College Tour met acteur en regisseur Shady El-Hamus

Dagtip: Utrechtse College Tour met acteur en regisseur Shady El-Hamus
De Kargadoor. Foto: Lucy Nieuwdorp
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Utrecht College Tour: Shady El-Hamus
Waar De Kargadoor, Oudegracht 36
Hoe laat 20:00 – 21:30 uur
Prijs Gratis, wel aanmelden

Shady El-Hamus (32) studeerde af aan de Nederlandse Filmacademie als scenarist en regisseur met maar liefst twee afstudeerfilms. Hij wordt gezien als één van de meest belovende regisseurs van ons land. Hij maakte de korte film Nachtschade (2017) en die werd bekroond met verschillende prijzen. Ook was het de Nederlandse inzending voor de Oscars in 2018. Vorig jaar kwam De Libi uit: zijn eerste lange speelfilm. Ben jij geïnteresseerd in hoe films worden gemaakt of wat Shady’s inspiratie was voor zijn films? Of misschien heb je wel een hele andere vraag voor hem. Kom langs en stel al jouw vragen.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).