Dagtip: Utrechtse dj’s en Afrikaanse muziek bij de Ping Pong Club | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Utrechtse dj’s en Afrikaanse muziek bij de Ping Pong Club | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Utrechtse dj’s en Afrikaanse muziek bij de Ping Pong Club

Dagtip: Utrechtse dj’s en Afrikaanse muziek bij de Ping Pong Club
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Club Ping Pong X On Dit Quoi
Waar Ping Pong Club
Hoe laat 16:00 – 23:00 uur
Prijs Gratis

Het is vandaag feest bij de Ping Pong Club en On Dit Quoi is de host. Twee broers uit Afrika (Rwanda) zijn in 2018 met dit initiatief begonnen, gewoon thuis. Nu hebben ze besloten om te kijken hoe de rest van de stad op hun idee reageert. Hun missie is een omgeving te creëren waar Afro-Europese en Nederlandse mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten van muziek vanuit de hele wereld. Er staat vandaag een mooie line-up van lokale artiesten voor je klaar, met onder meer Afrikaanse muziek gemixt met 90’s hiphop en funk. Voetjes van de vloer dus en tussendoor ook nog lekker een potje pingpong!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).