Dagtip: Verrassende en inspirerende Utrechtse sprekers in Het Huis Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Verrassende en inspirerende Utrechtse sprekers in Het Huis Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Verrassende en inspirerende Utrechtse sprekers in Het Huis Utrecht

Dagtip: Verrassende en inspirerende Utrechtse sprekers in Het Huis Utrecht
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat PechaKucha #38 – International PechaKucha Day
Waar Het Huis Utrecht, Boorstraat 107
Hoe laat 20:20 – 23:00 uur
Prijs €7,50

Twaalf Utrechtse sprekers staan vanavond om de beurt op het podium. Ze nemen je mee in hun verrassende en inspirerende ideeën. PechaKucha Night komt oorspronkelijk uit Japan. Het is een concept waarbij sprekers iets vertellen aan de hand van twintig afbeeldingen die elk twintig seconde te zien zijn. Zo krijg je korte presentatie die elkaar mooi afwisselen.

De onderwerpen kunnen het werk van de spreker zijn, maar ook een idee of heel ander thema. Vanavond spreken onder meer Anne Hogewind over haar radiostation in het asielzoekerscentrum in Oog in Al en geeft presentatiespecialiste Machteld Kooij tips.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).