Dagtip: Verrassingsoptreden voor iedereen bij Zomaar op Zaterdag Dagtip: Verrassingsoptreden voor iedereen bij Zomaar op Zaterdag

Dagtip: Verrassingsoptreden voor iedereen bij Zomaar op Zaterdag

Dagtip: Verrassingsoptreden voor iedereen bij Zomaar op Zaterdag
Foto: Anna van Kooij
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Zomaar op zaterdag
Waar Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum
Hoe laat 15:00 – 16:00 uur
Prijs Gratis

Word jij blij van verrassingen? Kom dan zaterdagmiddag even langs bij dit open podium in de bibliotheek. Er kan van alles gebeuren: theater, muziek, lezingen en meer. Je weet van tevoren niet wat er komt, maar dat maakt het juist zo leuk. Utrechters delen hun ziel en zaligheid met jou als publiek. Lijkt het je wat om zelf een keer mee te doen? Dat kan natuurlijk ook. Meld je daarvoor aan bij de bibliotheek en wie weet sta je de volgende keer zelf op het podium.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).