Dagtip: Vier Internationale Vrouwendag in de schouwburg | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Vier Internationale Vrouwendag in de schouwburg | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Vier Internationale Vrouwendag in de schouwburg

Dagtip: Vier Internationale Vrouwendag in de schouwburg
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Me, myself(ie) and I – Macnack Verbindt Events i.s.m. Younity
Waar Stadsschouwburg Utrecht
Hoe laat 13.00 – 17.00 uur
Prijs €15,00 (t/m 18 jaar €10,00)

De middag begint met allerlei workshops, stands, optredens en andere activiteiten. In restaurant Zindering, maar ook in de Logia en de Hekmanfoyer. Om 15.00 uur start de talkshow. Verschillende gasten hebben het onder meer over kwetsbaarheid en zelfwaardering. Host Minchenu Maduro gaat in gesprek met Dainahara Polonia, oprichter van het online platform Explore Utrecht, influencer en model Lauren Lewis en feminine energy coach Gladys Daniel. Mindset coach Satcha Maduro verzorgt de keynote speech. De dag wordt afgesloten met een borrel en muziek van dj Ci Seryne.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).