Dagtip: Voetbalplaatjes ruilen bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Voetbalplaatjes ruilen bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Voetbalplaatjes ruilen bij Camping Ganspoort

Dagtip: Voetbalplaatjes ruilen bij Camping Ganspoort
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Voetbalplaatjes Ruilmiddag
Waar Camping Ganspoort, Helling 87
Hoe laat 09:00 – 15:00 uur
Prijs Gratis

Op zoek naar wat leuks om te doen tijdens de lerarenstaking? En nog steeds op zoek naar dat ene voetbalplaatje dat je maar steeds niet bij de supermarkt krijgt? Kom dan gezellig voetbalplaatjes ruilen bij Camping Ganspoort en wie weet vind je dat plaatje vandaag wel. Vandaag en morgen staat er in Camping Ganspoort een ruiltafel, compleet met voetbalplaatjes en gratis ranja. Kom langs met je familie en vrienden en maak je verzameling compleet!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).