Dagtip: VPRO Tegenlicht Meet Up over de Hongkong-protesten | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: VPRO Tegenlicht Meet Up over de Hongkong-protesten | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: VPRO Tegenlicht Meet Up over de Hongkong-protesten

Dagtip: VPRO Tegenlicht Meet Up over de Hongkong-protesten
De Bibliotheek op de Stadhuisbrug. Archiefbeeld DUIC / Jesse Holweg
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat VPRO Tegenlicht Meet Up: Hongkongs nieuwe helden
Waar Centrale Bibliotheek Oudegracht
Hoe laat 19.00 – 22.00 uur
Prijs Gratis, maar wel even aanmelden

Vanavond kan je de nieuwste Tegenlicht-aflevering in de bibliotheek kijken. Na een korte pauze begint de meet up: samen met speciale gasten ga je in gesprek over de aflevering. Dit keer is dat Hongkong: maak kennis met de jonge actievoerders in Hongkong. Zij protesteren tegen China. Om zeker te zijn van een goede toekomst van hun stad gebruiken ze – tot nu toe – succesvolle methodes. Kunnen we hier wat van leren? Na afloop is er ook een borrel om gezellig na te praten.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).