Dagtip: Wintermarkt met zelfgemaakte producten bij Podium Oost | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Wintermarkt met zelfgemaakte producten bij Podium Oost | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Wintermarkt met zelfgemaakte producten bij Podium Oost

Dagtip: Wintermarkt met zelfgemaakte producten bij Podium Oost
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Wintermarkt
Waar Podium Oost
Hoe laat 12:00 – 17:00 uur
Prijs Gratis

Bij de Wintermarkt in Podium Oost is alles zelfgemaakt. Van bier tot taarten, van sieraden tot kleding en van fotografie tot zeepjes. Alle producten, gemaakt door hobbyisten en professionals, zijn uniek op de Wintermarkt van Podium Oost. De markt is binnen, kan je lekker even opwarmen van de kou buiten. En wie weet ga je naar huis met wat moois én ook nog eens iets dat iemand zelf heeft gemaakt.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).