Dagtip: Young Adult Leesclub met dit keer ‘Love, Simon’ | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Young Adult Leesclub met dit keer ‘Love, Simon’ | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Young Adult Leesclub met dit keer ‘Love, Simon’

Dagtip: Young Adult Leesclub met dit keer ‘Love, Simon’
Foto: Anna van Kooij
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Young Adult Leesclub – Love, Simon
Waar Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum
Hoe laat 16:30 – 18:30 uur
Prijs Gratis, wel aanmelden (14-18 jaar)

Ben je gek op lezen en wil je het graag met anderen hebben over een boek dat je hebt gelezen? Dat is precies wat je bij de Young Adult Leesclub kan doen. Iedere keer wordt er een boek besproken waar veel om te doen is (geweest). Dit keer is dat Love, Simon – geschreven door Becky Albertalli. De 16-jarige Simon durft niet uit de kast te komen. Via de mail praat hij erover met een schoolgenoot, maar hij weet niet wie dat is. En dan valt een van die mails in verkeerde handen… Het boek is in 2018 ook verfilmd, met onder meer Nick Robinson (Simon) als een van de hoofdrolspelers. Voor de sneller aanmelders: de eerste twee aanmeldingen krijgen het boek cadeau!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).