Vrienden van DUIC | De Utrechtse Internet Courant Vrienden van DUIC | De Utrechtse Internet Courant

Vrienden van DUIC

Zowel Utrechtse lezers als lezers van buiten de stad vragen regelmatig naar de mogelijkheid om zich te abonneren op onze krant. Wij zijn blij verrast en vereerd door dit verzoek. Verrast omdat men in dit digitale tijdperk bereid is om te willen betalen voor een krant, die gratis beschikbaar is en blijft. En vereerd omdat het verzoek aantoont dat onze krant wordt gewaardeerd. Voor wie de krant per post wil ontvangen is er vanaf nu Vrienden van DUIC. Vrienden hebben de zekerheid altijd een krant te ontvangen. Deze wordt namelijk per post bezorgd. Daarnaast biedt een lidmaatschap tal van voordelen, waaronder een mooi welkomstgeschenk van Kinepolis Jaarbeurs.

Lidmaatschap

Voor een lidmaatschap van onze vriendenclub geldt een contributie van €46,-. Daarvoor ontvangen Vrienden het volgende:

  • 23x per jaar de DUIC Krant per post bezorgd
  • Een interessant welkomstgeschenk
  • Exclusieve aanbiedingen en kortingen van onze partners
  • Uitnodigingen voor DUIC-activiteiten, denk daarbij aan exclusieve voorstellingen, rondleidingen etc.

Bescherm Utrechtse natuur en het erfgoed

Ruim vijfduizend hectare natuur en ruim 150 erkende monumenten in beheer in provincie Utrecht in 90 jaar tijd. Dat is het onmisbare werk van Utrechts Landschap. Kunt u er ook zo van genieten? Al dat moois willen we samen met u beschermen.

Word vriend van DUIC en ontvang 23x per jaar de DUIC krant in uw brievenbus. Dat is nog niet alles! Ontvang ook:

  • Exclusieve aanbiedingen en kortingen van partners van DUIC
  • Uitnodigingen voor DUIC-activiteiten, zoals exclusieve voorstellingen
  • 4x het kwartaalmagazine Mijn Utrechts Landschap(stopt automatisch na 1 jaar)
  • Beschermerspas van Utrechts Landschap met diverse voordelen zoals 30% korting op de entree van DierenPark Amersfoort met 4 personen

Onderzoeksjournalistiek

DUIC investeert een deel van de opbrengsten in Utrechtse kwaliteitsjournalistiek of onderzoeksjournalistiek. Deze investering vinden we belangrijk. DUIC is namelijk gestart vanuit onvrede over de journalistieke verschraling in de stad. Inmiddels levert DUIC een belangrijke bijdrage aan een meer pluriforme berichtgeving over onze stad. We realiseren ons echter dat op het gebied van controle van de macht nog een slag te maken is. Daar is onderzoeksjournalistiek voor nodig. Dat vergt capaciteit en geld. Met uw bijdrage kunnen we onze functie als waakhond versterken.

Nieuwsbrief

Via een periodieke nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe acties, aanbiedingen en ontwikkelingen op het gebied van DUIC fans.