DUIC geeft 3×2 kaarten weg voor de premiere van Star Wars: The Force Awakens | De Utrechtse Internet Courant DUIC geeft 3×2 kaarten weg voor de premiere van Star Wars: The Force Awakens | De Utrechtse Internet Courant

DUIC geeft 3×2 kaarten weg voor de premiere van Star Wars: The Force Awakens

DUIC geeft 3×2 kaarten weg voor de premiere van Star Wars: The Force Awakens
https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE

Het was 10 jaar wachten voor de liefhebbers maar woensdag gaat het gebeuren: de zeven Star Wars film, getiteld ‘The Force Awakens’, gaat in premiere. En goed nieuws. Je kan er bij zijn. In samenwerking met het Louis Hartloopercomplex geeft DUIC 3×2 kaarten weg voor de voorstelling van 18:30 uur.

Alleen de trailer is al 70 miljoen keer bekeken en bioscopen wereldwijd zijn al wekenlang volgeboekt voor de internationale en nationale premières. Laat via [email protected] aan ons weten wat jouw favoriete personage is en waarom en deel dit bericht via Facebook.

The Force Awakens

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams hebben de handen ineen geslagen voor het zevende deel van deze legendarische filmreeks en nemen je mee terug naar de ‘galaxy far far away’.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars krijgen dinsdagavond persoonlijk bericht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).