Win 2×2 kaarten voor publiekspremière De Helleveeg | De Utrechtse Internet Courant Win 2×2 kaarten voor publiekspremière De Helleveeg | De Utrechtse Internet Courant

Win 2×2 kaarten voor publiekspremière De Helleveeg

Win 2×2 kaarten voor publiekspremière De Helleveeg
https://www.youtube.com/watch?v=7FysEWgkl2A

In De Helleveeg, gebaseerd op de succesvolle roman van A.F.Th. van der Heijden, maken we kennis met Tiny, een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders en haar zus maken zich echter zorgen. Zal Tiny ooit de juiste man vinden, en zich weten te gedragen?

De Helleveeg is een bitterzoet familiedrama met een sterrencast bestaande uit onder meer Hannah Hoekstra, Hadewych Minis en Gijs Scholten van Aschat. De Helleveeg is vanaf 24 maart te zien in de bioscoop. Op woensdagavond 23 maart om 19.00 uur vertoont het Louis Hartlooper Complex alvast een speciale voorpremière, met na afloop een vraag- en antwoordsessie met regisseur André van Duren en Hadywich Minis. Jij kan daarbij zijn! DUIC mag namelijk twee keer twee vrijkaarten weggeven.Deel dit bericht via Facebook en mail je gegevens naar winactie@duic.nl.

Winnaars krijgen 23 maart persoonlijk bericht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).