Win 3×2 kaarten voor voorpremiere The Revenant in het Louis Hartloopercomplex | De Utrechtse Internet Courant Win 3×2 kaarten voor voorpremiere The Revenant in het Louis Hartloopercomplex | De Utrechtse Internet Courant

Win 3×2 kaarten voor voorpremiere The Revenant in het Louis Hartloopercomplex

Win 3×2 kaarten voor voorpremiere The Revenant in het Louis Hartloopercomplex
https://www.youtube.com/watch?v=QRfj1VCg16Y

De film kreeg twaalf Oscar-nominaties en won al drie Golden Globe Awards. Zondag gaat The Revenant in voorpremière en jij kan deze film met Leonardo di Caprio en Tom Hardy in de hoofdrol als eerste zien.

Op zondag 24 januari om 21.15 uur vertoont het Louis Hartloopercomplex een voorpremière van The Revenant. Deel dit bericht via Facebook en stuur een mailtje naar winactie@duic.nl als je kans wil maken op twee kaartjes.

The Revenant

The Revenant is een meeslepende en intrigerende filmervaring, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy). Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).