Winactie: 3×2 kaarten voorpremière ‘Schone handen’ inclusief Q&A met regisseur & producent | De Utrechtse Internet Courant Winactie: 3×2 kaarten voorpremière ‘Schone handen’ inclusief Q&A met regisseur & producent | De Utrechtse Internet Courant

Winactie: 3×2 kaarten voorpremière ‘Schone handen’ inclusief Q&A met regisseur & producent

Winactie: 3×2 kaarten voorpremière ‘Schone handen’ inclusief Q&A met regisseur & producent
https://www.youtube.com/watch?v=YucH0KgvV0c

Aanstaande vrijdag 4 september vertoont het Louis Hartloopercomplex tijdens een speciale voorpremière de film Schone Handen. DUIC mag 3×2 kaarten weggeven voor deze avond. Regisseur Tjebbo Penning en producent Maaike Benschop zullen ook aanwezig zijn voor een Q&A.

Laat via [email protected] weten waarom jij denkt bij deze première te moeten zijn en recht hebt op de kaarten. De film met Jeroen van Koningsbrugge en Thekla Reuten in de hoofdrol is een spannende misdaadthriller.

Sylvia (Thekla Reuten) heeft te lang weggekeken als de bloeiende drugshandel van haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) aan bod kwam. Als alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Eddie zal nergens voor terugdeinzen om haar binnen de ‘familie’ te houden.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).