Bouw studentencomplex Johanna in Science Park morgen van start | De Utrechtse Internet Courant Bouw studentencomplex Johanna in Science Park morgen van start | De Utrechtse Internet Courant

Bouw studentencomplex Johanna in Science Park morgen van start

Bouw studentencomplex Johanna in Science Park morgen van start

Het startschot voor de bouw van Johanna, het vierde studentencomplex van de SSH in Utrecht Science Park, wordt morgen gegeven door mevrouw Marjan Oudeman (voorzitter College van Bestuur Universiteit Utrecht), Ton Jochems (directeur SSH) en studenten van het Junior College.

Het complex moet ruimte gaan bieden aan 655 studentenwoningen: 60% kamers (ongeveer 16 m2) en 40% studio’s (ongeveer 24 m2). Het gebouw telt 19 verdiepingen. Op de kop van het gebouw komen de groepen met vier, vijf of zes kamers, in het midden de studio’s.

Verder komen er op verschillende plekken buitenruimtes: een groot collectief terras beneden aan de achterkant van het gebouw en eentje op de elfde verdieping. Op de zesde verdieping komt een terras voor die etage.

De eerste studenten zouden halverwege 2015 intrek moeten nemen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).