Huisbaas Vloet teruggefloten door rechter in Ubica-zaak | De Utrechtse Internet Courant Huisbaas Vloet teruggefloten door rechter in Ubica-zaak | De Utrechtse Internet Courant

Huisbaas Vloet teruggefloten door rechter in Ubica-zaak

Huisbaas Vloet teruggefloten door rechter in Ubica-zaak

Huisbaas Vloet moet binnen een week een kort geding aanspannen om ontruiming van zijn Ubicapand aan de Ganzemarkt af te dwingen. Dat heeft de rechter vrijdag bepaald.

Vorige week werd tijdens de zitting bij de rechter duidelijk dat de excentrieke huisbaas geenszins van plan was zijn Ubica-pand aan de Ganzenmarkt te verkopen. Ondernemer Willem Klaassen claimde een koopovereenkomst met Vloet te hebben gesloten, Vloet ontkende dit en wilde zelf een hotel gaan ontwikkelen aan de Ganzenmarkt.

De rechter heeft nu Willem Klaassen in het gelijk gesteld en het koopcontract geldig verklaard. Hierdoor moet de omstreden huisbaas Ubica snel gaan ontruimen. De documenten en briefwisselingen tussen de huisbaas en de ondernemer maken volgens de rechter genoeg duidelijk, dat er sprake is van een koocontract.

Mocht Vloet niet voldoen aan de eis dan legt de rechter hem voor elke dag dat hij nalatig is geweest een dwangsom op van 25.000 euro.

3 Reacties

Reageren
  1. Jiri

    Haha, overal haalt die Vloet bakzeil in aangespande rechtzaken tegen/door hem. Die man is op. Ga met pensioen, ouwe seniel! En val Utrecht niet meer lastig met je louche en criminele praktijken.

  2. Paul

    Yes! Weg met die krasse knar, ruim baan voor een mooier Utrecht

  3. Jeremy

    Prima. Weg met die vent en weg met die krakers. Het is leuk geweest, maar nu moet er echt eens iets gebeuren!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).