Ook kantoren- en zorgcomplex ‘De Zusters’ in Kanaleneiland wordt studentencomplex | De Utrechtse Internet Courant Ook kantoren- en zorgcomplex ‘De Zusters’ in Kanaleneiland wordt studentencomplex | De Utrechtse Internet Courant

Ook kantoren- en zorgcomplex ‘De Zusters’ in Kanaleneiland wordt studentencomplex

Ook kantoren- en zorgcomplex ‘De Zusters’ in Kanaleneiland wordt studentencomplex

Nadat eerder vandaag al duidelijk werd dat het zorgcomplex Tolsteeg ruimte gaat bieden voor woningen gericht op studenten en starters is vandaag ook bekend geworden dat het kantoren- en zorgcomplex ‘De Zusters’ in Kanaleneiland een studenten- en starterscomplex wordt. 

Dat maakte DTF Zadelhoff gisteren bekend. Zij adviseerde deze transformatie aan woningcorporatie Mitros en Stichting Volkshuisvesting Utrecht, waarbij laatstgenoemde het complex huurt van Mitros voor een periode van dertig jaar. Met deze huurovereenkomst wordt er een definitieve invulling gegeven aan kantorenleegstand.

Stichting Volkshuisvesting Utrecht gaat het complex zelf transformeren en aansluitend exploiteren voor kamer- en appartementenverhuur. Het complex van 10.745 vierkante meter ligt aan de Lomanlaan 103-05 in Kanaleneiland.

Stichting Volkshuisvesting Utrecht houdt zich uitsluitend bezig met appartementen- en kamerverhuur aan onder meer starters en studenten. De focus van Mitros is, naar eigen zeggen, momenteel volledig gericht op sociale huisvesting. Er is daarom bewust gekozen voor dit complex een samenwerking aan te gaan met Stichting Volkshuisvesting Utrecht.

3 Reacties

Reageren
  1. Robb

    Dat hele complex is een paar jaar geledenvoor miljoenen verbouwd.

  2. Geenstijl@Utrecht

    Inderdaad,vreemd ………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Truus

    De Loman ligt in Transwijk, niet in Kanaleneiland!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).