Ook woningen Wonderwoods in Utrecht gekocht door a.s.r. | De Utrechtse Internet Courant Ook woningen Wonderwoods in Utrecht gekocht door a.s.r. | De Utrechtse Internet Courant

Ook woningen Wonderwoods in Utrecht gekocht door a.s.r.

Ook woningen Wonderwoods in Utrecht gekocht door a.s.r.
De woningen, gym en het restaurant in Wonderwoods zijn gekocht door a.s.r. real estate. Het bijzondere gebouw aan de Jaarbeursboulevard moet nog gebouwd worden, maar intussen zijn de kantoren en woningen al wel verkocht.

De woningen, gym en het restaurant in Wonderwoods zijn gekocht door a.s.r. real estate. Het bijzondere gebouw aan de Jaarbeursboulevard moet nog gebouwd worden, maar intussen zijn de kantoren en woningen al wel verkocht.

Het gaat om 254 woningen, een gym en een restaurant in het groene Wonderwoods. Eerder dit jaar kocht het ASR Dutch Mobility Office Fund al de kantoren, het Playlab, de voorzieningen op de begane grond en de onderliggende parkeergarage.

Het plan Wonderwoods bestaat uit twee torens van 90 en 70 meter hoog. De hoogste toren, ontworpen door het Italiaanse architectenbureau Stefano Boeri Architetti, is een ‘verticaal bos’ met beplanting op de balkons en aan de gevel. De toren van MVSA Architects heeft kenmerkende rondingen en eveneens veel groen.

Wonderwoods ligt in het Beurskwartier, op loopafstand van het Centraal Station en de binnenstad van Utrecht. De bouw start in het tweede kwartaal van 2019 en de oplevering is medio 2022 gepland.

5 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Goede zaak. ASR is een gerenomeerde nederlandse partij.

 2. Scherpschutter

  ASR is goed bezig. Die hebben een paar mooie slagen geslagen met het uitbreiden van de vastgoedportefeuille. Goed nieuws voor de Utrechter.

  Dat gebouw zelf…Ik kan er niks aan doen, maar elke keer als ik de computerschets van dit gebouw zie dan doet het me denken aan een soort compleet vervallen post-apocalyptische wereld waarin planten opnieuw alles beginnen te overwoekeren. Een beetje zoals de omgeving van Tsjernobyl.

  Ik begrijp werkelijk niet waarom iemand zoiets expres in een stad zou willen bouwen. Kan dat nou niet gewoon strak en modern? Ga in een bos wonen als je graag tussen de planten leeft. Dit staat ongelofelijk slordig en wordt met de loop der tijd alleen maar onverzorgder en onverzorgder.

 3. R

  Gewone mensen mogen hier geen huis kopen? Alles moet naar speculerende vastgoedfondsen? Schande!

 4. Hans

  de Katreine toren bij het station werd gebouwd met de bedoeling op de balkons veel groen te laten groeien. Dit is niet gelukt. Het vereist dagelijks onderhoud. Ik ben dus benieuwd wie het onderhoud gaat doen in deze nieuwe gebouwen.

 5. hj verheijen

  Prachtig project. Wat nou strak en modern. Dit is de toekomst meneer betonklomp. We zullen moeten om de kwaliteit van leven te verhogen, water vast te houden, de luchtkwaliteit te verbeteren en de temperatuur binnen de stedelijke omgeving te controleren.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).