Ravellaan wordt officieel studentencomplex | De Utrechtse Internet Courant Ravellaan wordt officieel studentencomplex | De Utrechtse Internet Courant

Ravellaan wordt officieel studentencomplex

Ravellaan wordt officieel studentencomplex

De gemeente gaat studenten huisvesten in het kantoorgebouw aan de Ravellaan 96 in Oog in Al. Dat heeft de gemeenteraad besloten afgelopen week. Het kantoor biedt vanaf oktober huisvesting voor 250 studenten.

Vanaf oktober komt het gemeentekantoor leeg te staan door de verhuizing naar het nieuwe Stadskantoor aan het Jaarbeursplein. Naast 250 studentenwoningen, wil de gemeente aan de Ravellaan ruimte creëren voor kleinschalige horeca en zzp’ers.

De gemeente gaat 10 jaar studenten in het pand laten wonen. Wat er na die tien jaar met het pand gaat gebeuren is nog niet bekend. Mogelijk wordt het pand dan verkocht.

2 Reacties

Reageren
  1. [email protected]

    Kijk dit zijn nu van die goede ideeën waarvan ik zeg super.
    Het is een druppel op een gloeiende plaat maar het is een begin.

  2. Wijnand Groenen

    Ook hier zit 4-Freedom | Studentenhuizen & Beleggingspanden in de race voor het beheer. Binnenkort meer info op: http://www.4-freedom.nl – Wijnand Groenen

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).