‘Spaceboxen verhuizen naar HAL16 op de Archimedeslaan’ | De Utrechtse Internet Courant ‘Spaceboxen verhuizen naar HAL16 op de Archimedeslaan’ | De Utrechtse Internet Courant

‘Spaceboxen verhuizen naar HAL16 op de Archimedeslaan’

‘Spaceboxen verhuizen naar HAL16 op de Archimedeslaan’

De spaceboxen die bewoners van de Van Lieflandlaan slapeloze nachten bezorgden, verhuizen mogelijk naar de Archimedelaan 16.  Onderzocht wordt nu of plaatsing aldaar haalbaar is. 

Dat laat het college weten vandaag. De 234 spaceboxes van de SSH die nu op tijdelijk basis op De Uithof staan, moeten wijken voor de realisatie van project De Johanna die de nieuwbouw van 600 studenteneenheden omvat. 

HAL16

Aprisco is eigenaar van het terrein Archimedeslaan 16. Momenteel wordt het voormalig schoolgebouw op het terrein al gebruikt voor HAL16. Een plek voor atelierruimte en nachtelijke feestjes.

Aprisco heeft zich bereid verklaard een deel van het ruime terrein aan de voorzijde van het gebouw tijdelijk aan de SSH te willen verhuren. De SSH zal de spaceboxen beheren.

Bewoners

Omwonenden en andere betrokkenen (de eigenaren en ondernemers van kantorenpark Rijnweerd Zuid) worden over het initiatief geraadpleegd. Op 14 maart aanstaande vindt er een bewonersavond plaats waarbij door de SSH een presentatie over het initiatief wordt gegeven.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).