Studentenkamers in voormalige zusterflats ziekenhuis Oudenrijn | De Utrechtse Internet Courant Studentenkamers in voormalige zusterflats ziekenhuis Oudenrijn | De Utrechtse Internet Courant

Studentenkamers in voormalige zusterflats ziekenhuis Oudenrijn

Studentenkamers in voormalige zusterflats ziekenhuis Oudenrijn

In de voormalige zusterflats van het ziekenhuis Oudenrijn aan de Van Heuven Goedhartlaan in Kanaleneiland komen negentig studentenwoningen.

De eerste 42 kamers zullen over vijf weken, op 1 juni, klaar zijn. De overige 48 kamers gaan per 1 september in de verhuur. De kamers zullen beheerd en verhuurd worden door 4-Freedom Vastgoed.

De grootte van de kamers zal liggen tussen de 11 en 22 vierkante meter. De huurprijzen zijn gebaseerd op het huurpuntensysteem en gaan vanaf 225 euro, exclusief gas water en licht.

Het ziekenhuis, dat officieel St. Antonius Ziekenhuis heet, verhuist na de vakantie naar Leidsche Rijn. De twee voormalige zusterflats zijn opgeknapt door een particuliere investeerder.

Er is al een lijst met mogelijke toekomstige bewoners, maar wie belangstelling heeft kan zich nog bij 4-Freedom Vastgoed melden.

2 Reacties

Reageren
  1. Wijnand Groenen

    De verhuur start in de week van 6-10 mei, Schrijf je alvast in voor een leuke kamer op http://www.4-freedom.nl/user/register

  2. Bill

    De foto is er echter een van het Antonius in Overvecht.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).