Tijdelijke bebouwing ‘de Trip’ in Rotsoord snel de lucht in | De Utrechtse Internet Courant Tijdelijke bebouwing ‘de Trip’ in Rotsoord snel de lucht in | De Utrechtse Internet Courant

Tijdelijke bebouwing ‘de Trip’ in Rotsoord snel de lucht in

Tijdelijke bebouwing ‘de Trip’ in Rotsoord snel de lucht in

De eerste fase van de bebouwing van project ‘de Trip’ in Rotsoord is vandaag echt van start gegaan. Waar ze in Tuindorp en even verderop aan de Rijnhuizenlaan nog druk in discussie zijn over hoe hoog nieuwbouw mag zijn, schiet het hier al aardig op. Sterker nog: de bebouwing is in één dag al geheel de lucht in gegaan.

Deze tijdelijke opvulling van het gebied gaat plaats bieden aan vier starterswoningen en 700 vierkante meter commerciële ruimte. De commerciële ruimte zal plaats bieden aan: eetcafé ‘Klein Berlijn’, wijn- whiskyhandel ‘Kwestie van Smaak’ en ‘The Future Store’.

Daarnaast komen er vier creatieve ondernemingen in de tijdelijke bebouwing. Te weten; Urlaub, This Afternoon, MRKWRDG en Welmoet.

 

11:00 uur

 

 

 

 

 

 

 

16:00 uur

 

 

 

Foto’s: Hidde Zwiers

1 Reactie

Reageren
  1. Wilma Heideman

    Wanneer kunnen we er whisky proeven? En komen eten?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).