Crowdfunding voor DUIC boek met indrukwekkende foto’s en verhalen van 2020 een succes Crowdfunding voor DUIC boek met indrukwekkende foto’s en verhalen van 2020 een succes

Crowdfunding voor DUIC boek met indrukwekkende foto’s en verhalen van 2020 een succes

Crowdfunding voor DUIC boek met indrukwekkende foto’s en verhalen van 2020 een succes
De crowdfundingsactie voor het boek DUIC in 2020 is een succes. Met nog zes dagen te gaan is het benodigde bedrag van 10.000 euro opgehaald.

De crowdfundingsactie voor het boek DUIC in 2020 is een succes. Met nog zes dagen te gaan is het benodigde bedrag van 10.000 euro opgehaald.

Vanwege het succes van de crowdfundingsactie kunnen we nu al met zekerheid zeggen dat het boek er echt gaat komen. Dag in dag uit is DUIC bezig met Utrecht. De bewoners, de ontwikkelingen, de uitdagingen, de gebeurtenissen, de ondernemers en de politiek. We volgen onze stad en maken het nieuws.

2020 is een uniek jaar. Corona laat in alle wijken en lagen van de stad diepe sporen na, maar er gebeurde meer. Veel meer. Deze indrukwekkende verhalen zijn samen met de mooiste fotografie terug te zien in DUIC in 2020.

Overzicht

Het is de eerste keer dat DUIC zo’n jaaroverzicht maakt. Het boek bestaat uit zo’n 175 pagina’s die zijn gevuld met verhalen over gebeurtenissen en inwoners uit Utrecht. Wat gebeurde er in die 12 maanden? Welke Utrechters kwamen in het nieuws? Welke ondernemers maakten het verschil? Wat typeert afgelopen jaar? Het is te zien en te lezen in DUIC in 2020.

Via de crowdfundingsactie is het streefbedrag van 10.000 euro al opgehaald. Dit betekent overigens niet dat er geen boeken meer besteld kunnen worden. Via deze pagina kan nog steeds een exemplaar worden gekocht. In januari volgend jaar verschijnt het boek.

3 Reacties

Reageren
 1. Pol

  Ontzettend gaaf dat DUIC dit doet. Brengt mijnherinneringen aan “Het aanzien van” terug en dat op mijn eigen Utrecht.
  Net zo boeiend als al de ouden verhalen van Arjan den Boer en Utrecht door de jaren heen.

 2. Jeroen

  waar kan ik het boek bestellen?

 3. G.H.

  Ha, wat mooi dat het is gelukt! And now we wait, ben benieuwd naar het resultaat straks.

  @Jeroen: in het artikel (laatste alinea) staat de link waar je het boek kan bestellen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).