De laatste DUIC krant van het jaar is uit; Extra veel leesplezier voor bij de kerstboom | De Utrechtse Internet Courant De laatste DUIC krant van het jaar is uit; Extra veel leesplezier voor bij de kerstboom | De Utrechtse Internet Courant

De laatste DUIC krant van het jaar is uit; Extra veel leesplezier voor bij de kerstboom

De laatste DUIC krant van het jaar is uit; Extra veel leesplezier voor bij de kerstboom
De 72e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad. 

De 72e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad. 

In deze bijzondere laatste editie van het jaar veel ruimte voor langere verhalen. We kijken met acht verschillende Utrechters terug op een voor hen enerverend jaar. Zo spraken we politieagent Zefanja die door het oog van de naald kroop na een woningbrand in Kanaleneiland.

Ook komt kunstenaar Dries Verhoeven van het veelbesproken kunstwerk op de Neude aan het woord. Verder verhalen over jazzmuzikant Kika Sprangers, jongerenwerker Hanae Haddouche, medewerker Radio Centrum Elektronica Alex Bothof, voetballer Mark van der Maarel en visboer Henry Schilder.

Maar er is nog veel meer: een jaaroverzicht in fotografie, extra veel uittips voor de kerstdagen, een nieuwsquiz met mooie prijzen en een terugblik van kunst aan gebouwen door Arjan den Boer.

Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).