Filmpje: Nagenieten van Utrecht Canal Pride 2017 - De Utrechtse Internet Courant Filmpje: Nagenieten van Utrecht Canal Pride 2017 - De Utrechtse Internet Courant

Filmpje: Nagenieten van Utrecht Canal Pride 2017

Filmpje: Nagenieten van Utrecht Canal Pride 2017
Foto: Bas van Setten
Utrecht Canal Pride heeft op haar Facebookpagina een aftermovie gepubliceerd over de Canal Pride van afgelopen zaterdag over de Oudegracht. De video is onder dit bericht te zien.

Utrecht Canal Pride heeft op haar Facebookpagina een aftermovie gepubliceerd over de Canal Pride van afgelopen zaterdag over de Oudegracht. De video is onder dit bericht te zien.

Ook de Canal Pride van 2018 staat al in de evenementenagenda op de Facebookpagina. Deze vindt plaats op 16 juni 2018. “Na het succes van de eerste Utrecht Canal Pride, kunnen we niet anders dan er een traditie van maken. Zorg dat je er bij bent!“, schrijft de organisatie bij de aankondiging.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Jan

  Complmenten,,was geweldig

 2. cas

  Kunnen we dit niet gewoon in A’dam houden, en als lustrum toelaten in Utrecht? Maakt het ook specialer.

 3. Jolanda

  @cas
  Helemaal mee eens. Ik snap niet waarom Utrecht zo op Amsterdam moet gaan lijken! Beetje minder mag wel van mij.
  Ik heb verder niks tegen een canalparade, maar waarom het nou ook perse in Utrecht moet? Beats me. Zal wel initiatief zijn van groen links?

 4. Jan

  @cas, want? je had er last van ofzo?

 5. cas

  Nee Jan, je hoeft niet ergens last van te hebben om een mening te kunnen vormen.

 6. Jasper

  Azijnplassers. Het was hartstikke gezellig en lekker volgend jaar weer op initiatief van de burgemeester, en die is toch echt van de VVD!

 7. BW

  @Jolanda,
  Het was geen initiatief van GroenLinks (hoezo bevooroordeeld?), het was een initiatief van Robert Kalff. Reden is dat in Amsterdam tegenwoordig steeds meer belangenorganisaties, politieke partijen en multinationals meevaren, terwijl het voor de echte doelgroep (homo’s) steeds lastiger werd om mee te varen en bovendien steeds duurder werd. Het idee was om dat in Utrecht wat kleinschaliger en goedkoper te doen en afgelopen zaterdag is dat dus goed gelukt.

  @cas,
  Iedereen heeft uiteraard recht op zijn mening, maar het is best bijzonder dat je geen last hebt gehad van de Utrecht Canal Pride, maar er wel op tegen bent.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).