Geen haren gevonden van vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon | De Utrechtse Internet Courant Geen haren gevonden van vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon | De Utrechtse Internet Courant

Geen haren gevonden van vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon

Geen haren gevonden van vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon

Bij de zoektocht naar de vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon zouden geen haren van de vrouwen gevonden zijn. Dat meldt een hooggeplaatste bron binnen het Openbaar Ministerie van Panama aan de NOS.

Een man zou een lange blonde en een gekrulde blonde haar gevonden hebben. Rond de plek van de vondst lag wel een plastic zakje met etensresten. Struiken waren platgedrukt, wat zou kunnen betekenen dat iemand daar heeft uitgerust. Het OM doet wel onderzoek naar de inhoud van het plastic zakje.

De vriendinnen zijn sinds 1 april vermist geraakt bij het plaatsje Boquete in Panama. Sindsdien is er geen spoor van de meisje gevonden. De intensieve zoektocht naar de vermiste jonge vrouwen is sinds afgelopen maandag afgeschaald. De families van de meisjes zijn ondertussen weer uit Panama vertrokken. In het Midden-Amerikaanse land zal vandaag, op witte donderdag , een mis worden gehouden voor de meisjes.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).