Gewonde bij steekincident op Utrecht Centraal; drie 15-jarige jongens aangehouden Gewonde bij steekincident op Utrecht Centraal; drie 15-jarige jongens aangehouden

Gewonde bij steekincident op Utrecht Centraal; drie 15-jarige jongens aangehouden

Gewonde bij steekincident op Utrecht Centraal; drie 15-jarige jongens aangehouden
Archieffoto politie station Utrecht Centraal
Bij een steekincident op Utrecht Centraal is woensdagavond een 18-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt. De politie heeft drie minderjarige verdachten gearresteerd.

Bij een steekincident op Utrecht Centraal is woensdagavond een 18-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt. De politie heeft drie minderjarige verdachten gearresteerd.

Het slachtoffer werd rond 18.00 uur gestoken in de buurt van busperron D3 aan de Jaarbeurszijde van het station. De verdachten gebruikten vermoedelijk een mes, meldt de politie.

Er waren op het moment van het steekincident veel mensen in de buurt, waardoor volgens de politie was tumult ontstond. De drie verdachten maakten daar gebruik van om te vluchten, maar konden rond 18.30 uur alsnog worden aangehouden op de Mineurslaan. Zij bleken eerder op de dag ook al gecontroleerd te zijn door agenten.

De drie verdachten zijn 15 jaar en komen uit Vianen en Benschop. Volgens de politie raakte het slachtoffer gewond, maar was hij aanspreekbaar. De aanleiding voor de steekpartij is nog niet duidelijk.

5 Reacties

Reageren
 1. Massegast

  Dit soort verdachten zijn waarschijnlijk de reden waarom de traverse door Hoog Catharijne, ondanks het opheffen van de avondklok, na 22u en de rest van de nacht gesloten blijft. Begrijpelijk, maar de bonafide burger is weer de dupe.

 2. Esrin W.

  Prikken is gewoon normaal in deze tijd. Eerder deze week nog in Zuilen. Of is het een misinterpretatie van dat prikken een uitweg uit de pandemie is?

 3. Utrechtse Jantje

  Ze moeten dit soort incidenten , in de rechtbank eens als volwassenen gaan behandelen , waardoor de straffen omhoog kunnen !! Want nu krijgen ze n lichte taakstraf , waar ze vaak niet verschijnen …En uiteindelijk verandert er niks en leren ze er niks van , en worden ze nog crimineler , en de gevolgen veel erger !!!

 4. Lombokker

  Lekker gezellig daar. Op Dumpert heeft ook al eens een filmpje gestaan dat iemand KO werd geslagen op het busstation.

 5. [email protected] 🤫

  Blijkbaar mankeert er iets aan de opvoeding van deze kinderen, ook de ouders maar gelijk goed straffen.
  Zeer triest bericht maar weer …..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).