Het Amerikaanse Nylon over Utrecht: ‘1 van de steden in Europa die je direct moet bezoeken’ | De Utrechtse Internet Courant Het Amerikaanse Nylon over Utrecht: ‘1 van de steden in Europa die je direct moet bezoeken’ | De Utrechtse Internet Courant

Het Amerikaanse Nylon over Utrecht: ‘1 van de steden in Europa die je direct moet bezoeken’

Het Amerikaanse Nylon over Utrecht: ‘1 van de steden in Europa die je direct moet bezoeken’
Een buitenlands medium heeft weer een lovend artikel geschreven over onze stad. Het Amerikaanse Nylon noemt Utrecht in een lijst van zes steden in Europa die iedereen direct moet bezoeken.

Een buitenlands medium heeft weer een lovend artikel geschreven over onze stad. Het Amerikaanse Nylon noemt Utrecht in een lijst van zes steden in Europa die iedereen direct moet bezoeken.

“Vergeet Parijs”, is de onderkop bij het artikel waarin Utrecht geroemd wordt. Nylon is een groot mediabedrijf in Amerika maar heeft internationaal ook veel lokale publicaties. Nylon heeft dan ook miljoenen volgers op sociale media.

Op de website is te lezen: “Ga van het gebaande pad af. Hier zijn een paar van onze favoriete steden die zich nu nog onder de radar begeven.” In het lijstje met steden als Bergen in Noorwegen, Riga in Letland, Tallinn in Estland wordt ook Utrecht genoemd. “Utrecht wordt vaak nog overgeslagen voor de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Maar aangezien de twee steden maar een half uur van elkaar vandaan liggen is het goed mogelijk om beide plekken te bezoeken.”

Nylon schrijft verder: “En als je er dan bent, pak de fiets om de stad te ontdekken. Of beklim de Domtoren om de stad van boven te bekijken.” Verder schrijven ze over de Neude, The Village, andere coffeeshops zoals The Cultureboat en natuurlijk nijntje.

6 Reacties

Reageren
 1. FD

  Kan die Amsterdammer niet naar huis ?
  Stop maar met die city marketing.

 2. BdV

  Hoera. Kom maar op met die ver-airbnb-ing.

 3. isabelle

  Dit moet stoppen :-). Ga maar in Amsterdam koffie drinken en blowtjes in de fik steken.

  En zeker geen toerist op de fiets zetten in het centrum. Daar komen ongelukken van.

 4. Massegast

  Geen Amsterdamse toestanden graag! Stop de City-marketing. Weggegooid geld.
  De dollar staat gelukkig laag. Dat remt af. En wanneer wordt dat vliegen nou eens duurder? Kerosine zonder belasting. Ja, zo kan ik het ook. Daar hoor je GroenLinks noot over. Dan krijgen ze de bevolking tegen zich. Kolencentrales, waar niemand enig gevoel bij heeft. Ja, dat durven ze!

 5. Monique

  Daar hebben die toeristen toch geen tijd voor. Ze weten vaak niet eens waar ze zijn.

 6. Ertje

  @Massegast. Ben zelf niet van Groen Links maar juist daar heb ik ze veel over gehoord. Vliegtax en ‘gewoon’ accijns op kerosine is zelfs een terugkerend thema bij GL. Kun je ook wat wat vinden maar helpt het milieu echt alleen als het europa, liefst wereld, breed wordt ingezet.
  Dat ik persoonlijk vind dat de citymartketing in Utrecht een tandje lager kan om onze stad voor de bewoners te houden staat daar overigens ook los van.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).