Maaltijdbezorging van Uber gestart in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Maaltijdbezorging van Uber gestart in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Maaltijdbezorging van Uber gestart in Utrecht

Maaltijdbezorging van Uber gestart in Utrecht
In Utrecht zijn er al meerdere bezorgdiensten voor maaltijden, maar er is er weer een bij gekomen. UberEATS heeft na Amsterdam sinds vandaag ook een app voor Utrecht.

In Utrecht zijn er al meerdere bezorgdiensten voor maaltijden, maar er is er weer een bij gekomen. UberEATS heeft na Amsterdam sinds vandaag ook een app voor Utrecht.

In de app zijn veel lokale restaurants uit Utrecht te vindenen kan tussen 11.00 uur en 23.00 uur worden besteld. Marco Knitel, General Manager UberEATS Nederland: “We maken gebruik van onze technologie op het gebied van logistiek voor het bezorgen van maaltijden.”

“In combinatie met een uitgebreid aanbod aan maaltijden en restaurants, verwachten we een vliegende start in Utrecht”, aldus Knitel. Onder andere Speck, Stan & Co, SLA en Buck’s BBQ House zijn te vinden in de app.

6 Reacties

Reageren
 1. Rob Huibers

  Het is beter voor de samenleving om dit soort op macht, marktpositie en winst beluste internetbedrijven te negeren. Uber vertoont rare trekjes, zoals het gebrek aan respect waarmee het bedrijf met mensen omgaat (ernstig onderbetalen en afknijpen van medewerkers, discriminatie, geheime schaduwsystemen om toezicht te ontwijken).
  Uber? Nee, Unter!

 2. Katja

  Zag ook in de Jacobsstraat “afhaalpunt thuisbezorgd.nl”. Gekker moet het niet worden…

 3. Jasper

  Naar bedrijf, nare naam. Ik bestel wel ergens anders.

 4. JdV

  Ik stel voor dat we doen wat we al enkele eeuwen doen in dit land met bedrijven die nieuw starten of toetreden tot een reeds volle markt (voedselbezorging). We controleren of ze zich aan wet en regelgeving houden en wensen ze verder veel succes. De toekomst zal uitwijzen of het bedrijf een succes of een flop wordt. Maar naar mijn mening is elke extra concurrent voor het oppermachtige Thuisbezorgd van harte welkom op de vrije markteconomie van Utrecht

 5. G.H.

  @Jasper: Of bij het restaurant zelf. De meesten hebben dat liever omdat ze dan geen 15-20% fee af hoeven te dragen.

 6. Punt

  @ JdV

  Aangezien het bedrijf iedere vorm van wetgeving omzeilt heeft bij het taxiverhaal en strafrechtelijk heeft gehandeld in veel gevallen, zijn ze dus eigenlijk niet meer welkom op de Nederlandse markt, Punt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).