Politie vindt meer kleding waarschijnlijk van Anne Faber bij Huis ter Heide | De Utrechtse Internet Courant Politie vindt meer kleding waarschijnlijk van Anne Faber bij Huis ter Heide | De Utrechtse Internet Courant

Politie vindt meer kleding waarschijnlijk van Anne Faber bij Huis ter Heide

Politie vindt meer kleding waarschijnlijk van Anne Faber bij Huis ter Heide
De politie heeft meer kleding gevonden die waarschijnlijk van Anne Faber is. Dat bevestigt een woordvoerder. Gisteren werd al een jas gevonden bij Huis ter Heide.

De politie heeft meer kleding gevonden die waarschijnlijk van Anne Faber is. Dat bevestigt een woordvoerder. Gisteren werd al een jas gevonden bij Huis ter Heide.

De jas is zeer waarschijnlijk van de vermiste Utrechtse. De ouders en vriend van Faber zijn volgens het AD ingeschakeld om te bekijken of de andere gevonden kleding van Faber zou kunnen zijn. Zij hebben de vermoedens bevestigd.

Er wordt onderzoek gedaan op de plek van de gevonden kledingstukken langs de Amersfoortseweg ter hoogte van de Hobbemalaan in Huis ter Heide. Een getuige vond gisteren een jas langs de Amersfoortseweg bij de Hobbemalaan. Vanuit daar is de zoektocht verdergegaan.

Er wordt met speurhonden verder gezocht in de omgeving. Lees meer over de vermissing van Anne Faber in ons dossier.

Update 13.00 uur: Het onderzoek van de politie zal nog de hele dag duren. Er worden ook camerabeelden opgevraagd van het nabijgelegen defensieterrein. Er is nog geen definitieve duidelijkheid of de gevonden kleding inderdaad van Anne is. Daar zal pas later uitsluitsel over komen.

Update 15.30 uur: Een groep burgers zoekt opnieuw naar de vermiste Anne Faber. De politie begeleidt deze actie, maar roept wel op om op te letten geen sporen te vernietigen. Een actie kan vooraf worden gemeld bij de politie.

Update 16.00 uur: De ME zal woensdag vanaf vijf uur zoeken naar sporen van Anne Faber in de buurt van de Amersfoortseweg. De aangetroffen kleding is inmiddels voor DNA-onderzoek naar het NFI.

Update donderdag 19.45 uur: Fiets aangetroffen


Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  Ik hoop echt dat er niets met dat meisje is gebeurd, ik vind dit zo erg,wat een drama voor haar familie.

 2. S.l.

  Verschrikkelijk,een nachtmerrie wat hier weer plaats vind,veel sterkte voor de familie

 3. celia

  Veel sterker aan de familie en vrienden .ik leve met jullie mee .

 4. Elisabeth

  Zijn er in deze omgeving ook ondergrondse bunkers?
  Zoek daar eens!

 5. Sonja

  Het moet een hel zijn voor de familie deze onzekerheid. Ik wens alle familie vrienden en bekenden van a
  Anne heel veel sterkte.

 6. Rona

  ik hoop met heel mijn hart dat Anne gevonden word. Zou ook eens kijken bij huis ter heide sterrenberg..tis maar een idee.. groot terein met veel bos..Anne waar ben je!!!!!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).