Porsche uitgebrand in Utrechtse wijk Kanaleneiland; mogelijk auto van Ajax-voetballer Mo Ihattaren Porsche uitgebrand in Utrechtse wijk Kanaleneiland; mogelijk auto van Ajax-voetballer Mo Ihattaren

Porsche uitgebrand in Utrechtse wijk Kanaleneiland; mogelijk auto van Ajax-voetballer Mo Ihattaren

Porsche uitgebrand in Utrechtse wijk Kanaleneiland; mogelijk auto van Ajax-voetballer Mo Ihattaren
In de Utrechtse wijk Kanaleneiland is in de nacht van maandag op dinsdag een Porsche Panamera uitgebrand. Volgens dagblad De Telegraaf gaat het om het voertuig van Ajax-voetballer Mohamed Ihattaren.

In de Utrechtse wijk Kanaleneiland is in de nacht van maandag op dinsdag een Porsche Panamera uitgebrand. Volgens dagblad De Telegraaf gaat het om het voertuig van Ajax-voetballer Mohamed Ihattaren.

De hulpdiensten werden rond 03.00 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Bernadottelaan in Kanaleneiland. Volgens een woordvoerder van de politie had de brandweer het vuur snel onder controle.

De uitgebrande Porsche stond dinsdagochtend nog op dezelfde plek. Het voertuig is afgezet met lint en de recherche doet onderzoek. Volgens de woordvoerder wordt dit gedaan omdat het ‘scenario van brandstichting aannemelijk is’. Al voegt hij daar wel aan toe dat de exacte oorzaak van de brand nog niet bekend is.

Volgens De Telegraaf gaat het dus om de auto van Mo Ihattaren. Het dagblad meldt daarnaast dat de auto van zijn broer vorige week in Utrecht is uitgebrand. Volgens de krant zou Ihattaren te maken hebben met bedreigingen uit het criminiele milieu.

Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

11 Reacties

Reageren
 1. alex

  Dat is zonde. Erg mooie auto. Zou ik persoonlijk niet zo snel in Kanaleneiland parkeren en zeker niet in het stuk tussen de Bernadottelaan en de Martin Luther King laan.

 2. katja

  Mógelijk van hem. Eerst maar een bewijs leveren. Zo krijg je geruchten de wereld in.

 3. Rob

  Indien al die geruchten waar zijn dan hoop ik dat Mo zich snel weet te onttrekken aan de zogenaamde mocro-maffia en zich weer gaat focussen op z’n carrière.
  Zijn gouden toekomst glipt als Sahara-zand door z’n vingers. Zonde!!

 4. alex

  Ik zie het niet gebeuren dat deze jongen ooit nog wat van zijn carrière gaat (kunnen) maken @Rob.

  Los van dit mocro-maffia gebeuren heeft hij ondanks zijn jonge leeftijd al veelvuldig bewezen niet de juiste werkethos te hebben om topsporter te zijn. Vrijwel elk seizoen begint hij niet fit. Dat is knap, meeste mensen op die leeftijd leven op red bull en worstenbroodjes en zijn zo fit als een hoentje.

 5. Scherpschutter

  Doodzonde van deze bijzonder fraaie voiture en vermoedelijk twee keer slikken voor het slachtoffer (het zou je gebeuren met je heilige koe, mijn diepste medeleven..), maar dat zal onder de streep met wat verzekeringswerk vast wel snel opgelost zijn.

  Uiteraard is dit op de 1e tot 10e plek de schuld van de dader, maar laat het ook een kleine les zijn voor de eigenaar…Wat voor een gek parkeert een dergelijk kostbare auto in zo’n omgeving?

  Koop gewoon even een Opel Astra of Golfje van 20 jaar oud erbij, als je dan toch vaker een door de handhavingsdiensten verlaten wetteloze achterstandswijk in moet. Dan valt er nog wat te lachen ook als ze die in de fik steken.

 6. woutvr

  Verschrikkelijk, die ( voetbal )hooligans. Het wordt toch tijd dat voetbal minder gewaardeerd wordt.

 7. woutvr

  Maar goed. Wel een slag om de arm, want het is nog niet zeker of het hooligans waren.

 8. Koel Hoofd

  Gewoon dom om zo’n auto daar te parkeren.

 9. MM

  @ Woutvr

  Wel eens van de mocromaffia gehoord?

 10. Realist

  @Woutvr. De daders zijn onbekend maar gezien alle berichtgeving zijn hooligans nog de minste problemen voor deze voetballer. Wel jammer van die mooie Panamera.

 11. Leon

  Eigenlijk niet echt nieuws. Bepaalde bevolkingsgroepen rekenen op dit soort wijze met elkaar af door intimidatie en wetteloosheid. Daar valt voor de politie of overheid weinig eer aan te behalen. Die voetballer zal ook wel boter op zijn hoofd hebben, anders gebeurt dit niet.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).