Schietpartij aan Daltonlaan in Utrecht gefilmd; politie verspreidt bewegend beeld Schietpartij aan Daltonlaan in Utrecht gefilmd; politie verspreidt bewegend beeld

Schietpartij aan Daltonlaan in Utrecht gefilmd; politie verspreidt bewegend beeld

De politie heeft bewegend beeld getoond van de schietpartij aan de Daltonlaan in Utrecht. Op 20 maart werd een groepje jongens beroofd, waarbij ook werd geschoten. De schietpartij is gefilmd.

De politie heeft bewegend beeld getoond van de schietpartij aan de Daltonlaan in Utrecht. Op 20 maart werd een groepje jongens beroofd, waarbij ook werd geschoten. De schietpartij is gefilmd.

Drie jongens (17, 17 en 18 jaar) liepen op 20 maart rond 13.45 uur over de Daltonlaan toen er een zwarte scooter met twee jongens erop naast ze ging rijden. De verdachten op de scooter vallen dan een van de jongens aan. De anderen helpen hem en er ontstaat een gevecht tussen de verdachten en de slachtoffers.

Op de beelden van de Politie Midden-Nederland is te zien dat een van de jongens op de scooter een wapen heeft, dat hij op de slachtoffers richt. Ze beroven het drietal van persoonlijke spullen en twee jongens raken gewond, al is dat niet door schoten.

De verdachten rijden vervolgens weg, waarbij omstanders op de Daltonlaan schoten horen. De politie vond later ook hulzen op straat. De verdachten vluchtten via de Archimedeslaan, de Pythagoraslaan en de Berekuil. De politie verspreidde eerder al een signalement en foto’s. Nu zijn er dus bewegende beelden verschenen.

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. Scherpschutter

  Prachtige kansparels weer.

 2. Mocro Flavour

  Mocromaffia in opleiding

 3. Beskebar

  Iedereen wil graag verbinding in de samenleving.
  Ik wil graag segregatie van deze twee.

 4. Yo

  Foei en een taakstrafje?

 5. Trotse Utrechter

  Vroeger gaf je iemand een hengst / beuk zoals dat werd genoemd in Utrecht. Maar wij leefden nog in een normale cultuur.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).