Slachtoffer van zwaar ongeval op Marnedreef in Utrecht overleden aan verwondingen Slachtoffer van zwaar ongeval op Marnedreef in Utrecht overleden aan verwondingen

Slachtoffer van zwaar ongeval op Marnedreef in Utrecht overleden aan verwondingen

Slachtoffer van zwaar ongeval op Marnedreef in Utrecht overleden aan verwondingen
De Marnedreef. Bron: Google Maps
Het slachtoffer dat zaterdagmiddag zwaargewond raakte na een ongeval op de Marnedreef in Overvecht is overleden. Het gaat om een 78-jarige vrouw uit Utrecht.

Het slachtoffer dat zaterdagmiddag zwaargewond raakte na een ongeval op de Marnedreef in Overvecht is overleden. Het gaat om een 78-jarige vrouw uit Utrecht.

Zaterdag vond rond 14.55 uur een ernstige aanrijding plaats op de Marnedreef. De 78-jarige vrouw wilde de weg oversteken, toen zij werd geschept door een witte personenauto die werd bestuurd door een 21-jarige man uit Utrecht. De automobilist is direct na het ongeluk aangehouden.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit om hulp te verlenen. De vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en nu blijkt dat zij onderweg al was overleden.

De auto die bij het ongeluk betrokken was kwam uit de richting van de Moezeldreef en reed richting de Brailledreef. Direct na het incident is de politie een onderzoek gestart dat momenteel nog loopt. Getuigen en mensen met bijvoorbeeld videobeelden worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. Vrolijk rechts

  Ik wens de nabestaande heel veel sterkte

 2. Rietje

  Vreselijk.
  Voorzichtig in het verkeer allemaal. Let op mekaar. We zijn allemaal kwetsbaar.

 3. Frank

  Sterkte aan de nabestaanden.

 4. mees kees

  Witte auto, 21 jaar vs 78 jaar en te voet?……..Kansloos. Veel wijsheid voor VOA en OM. See you in court. Géén vrolijk Pasen voor alle verliezers. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

 5. Koel Hoofd

  Ik heb een trage ouwe moeder met rollator, heel veel sterkte aan de nabestaanden,

  Waar blijft de bloemenzee, knuffels en heftige verontwaardiging van omwonenden met eisen om onafhankelijk onderzoek, zebrapad en snelheidsverlaging?
  Of is dat een wijkgebonden dingetje?

 6. Thuisblijver

  Mogen we al speculeren? Ik lees weer allemaal reacties in de trant van “sterkte” etc. (Op zich zeer correct en begrijpelijk hoor). Maar laten we nou eens eerlijk zijn op dit medium en benoemen waar de schoen in dit geval wringt.

 7. Lombokker

  Wanneer wordt er nu eens opgetreden tegen de laagvliegende verkeersterroristen die Utrecht onveilig maken. Of moeten we het maar normaal vinden dat er regelmatig doden en (zwaar) gewonden vallen door dit soort idioten.

  https://www.ad.nl/utrecht/omwonende-zag-witte-auto-net-voor-dodelijk-ongeval-met-ruim-100-kilometer-per-uur-langsscheuren~a39908cca/

 8. W

  @thuisblijver: nou, waar wringt de schoen volgens jou?

 9. Koel Hoofd

  @Thuisblijver
  Had een balletje opgegooid, maar ongewenste geluiden worden gemodereerd.
  Maar zet de reacties op dit dodelijke ongeval eens af tegen het ongeval op de Vleutenseweg. Dat zegt genoeg.

 10. Krijn

  Vandaag in het cartesiusgebied bijna van de sokken gereden door een rondracende ik vermoed garagehouder. In een gebied waar het op dat moment stikte van de gezinnen. Politie in geen velden te bekennen.

 11. HenQ

  @Koel Hoofd

  Ik vermoed een samenhang met dezelfde soort hobbyracer met een bepaald type Mercedes en een bepaaldmotor geluid op een bepaalde tijd. Kijken of mijn reactie erdoorheen komt. Of scheer ik nu vast en zeker alle mercedesrijders over een kam?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).