Zoektocht van familie en vrienden naar Anne Faber stopgezet; politie tast nog in het duister | De Utrechtse Internet Courant Zoektocht van familie en vrienden naar Anne Faber stopgezet; politie tast nog in het duister | De Utrechtse Internet Courant

Zoektocht van familie en vrienden naar Anne Faber stopgezet; politie tast nog in het duister

Zoektocht van familie en vrienden naar Anne Faber stopgezet; politie tast nog in het duister
De vermiste Anne Faber
De zoekactie concentreerde zich rondom haar laatst bekende locatie (de plek waar ze een selfie maakte op de hoek van…

De politie is nog niet verder gekomen in de zoektocht naar de vermiste Anne Faber. De 25-jarige vrouw uit Utrecht wordt sinds vrijdagavond vermist. Het gehele weekend is al gezocht naar Faber, waaronder met warmtebeelden en helikopters.

De zoekactie van maandag begon vanuit Baarn, in de omgeving Paleis Soestdijk en rond de Hilversumsestraatweg. Het initiatief voor de zoektocht van maandag lag volgens een woordvoerder van de politie bij de familie. De politie ondersteunde de actie wel en heeft ook gevonden spullen in onderzoek.


De politie houdt rekening met alle scenario’s en zegt dat er nog niets is vernomen van Faber. De politie spreekt met getuigen en bekenden van Faber en bekijkt telefoongegevens. Daarnaast worden tips nagelopen die binnenkomen via de tiplijn. Dat heeft tot nu toe nog niets opgeleverd.

Gekoppelde berichten

De zoekactie concentreerde zich rondom haar laatst bekende locatie (de plek waar ze een selfie maakte op de hoek van de Amsterdamsestraatweg met de Hilversumsestraatweg in Baarn).

Anne heeft op haar kin een moedervlekje. In één oor twee oorbellen, één goudkleurig knopje en één ringvormige, In haar rechteroor een zelfde ringvormige. Zij droeg vrijdag een donkergroene driekwart regenjas met capuchon.

De fiets van Anne Faber
De selfie van Faber gemaakt op vrijdagavond

Er komen volgens de politie vooral veel tips binnen over de getoonde Opoe fiets van Faber. Het verzoek van de recherche is om goed te kijken naar de specifieke kenmerken van de zwarte Opoefiets zoals de handremmen en de rode sticker op het achterspatbord.

Er is ook een online tipformulier.

UPDATE 15.00 uur: De zoektocht is inmiddels weer gestaakt. De politie onderzoekt een aantal gevonden spullen, maar voorlopig zijn er geen aanwijzingen die kunnen duiden op een doorbraak in het onderzoek.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).