Grote hoeveelheid drugs en geld gevonden in woning Overvecht na inbraakmelding Grote hoeveelheid drugs en geld gevonden in woning Overvecht na inbraakmelding

Grote hoeveelheid drugs en geld gevonden in woning Overvecht na inbraakmelding

Grote hoeveelheid drugs en geld gevonden in woning Overvecht na inbraakmelding
Foto: Chantal Spaan
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een grote hoeveelheid drugs en contant geld gevonden in een woning aan de Van Brammendreef in Utrecht. Agenten kwamen de verdovende middelen op het spoor na een melding van een inbraak.

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een grote hoeveelheid drugs en contant geld gevonden in een woning aan de Van Brammendreef in Utrecht. Agenten kwamen de verdovende middelen op het spoor na een melding van een inbraak.

Rond 02.00 uur kreeg de politie een melding over een mogelijke woninginbraak in een huis aan de Van Brammendreef in de Utrechtse wijk Overvecht. Toen agenten gingen kijken of er nog inbrekers aanwezig waren, stuitten zij op tassen waarin pakketten met drugs zaten. Een 34-jarige Utrechter die in de woning aanwezig was, werd aangehouden.

Na de vondst is een speciale eenheid ingeschakeld om het huis te beveiligen. Er is dinsdag nog uitgebreid onderzoek gedaan in de woning. Uiteindelijk is er volgens de politie een grote hoeveelheid verdovende middelen en een grote hoeveelheid contant geld gevonden. Beide zijn in beslag genomen.

Burgemeester Sharon Dijksma heeft besloten het huis met spoed te sluiten. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zegt meerdere aanhoudingen niet uit te sluiten. In de video hieronder is te zien wat de politie allemaal aantrof in de woning.

10 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Dat is een mooie vangst door de politie, proficiat!

  Met zo’n toevallige ontdekking ga je je echter ook afvragen hoeveel meer van dit soort huizen er misschien nog wel zijn.

 2. Mark

  @Lombokker, ik vind het wel heel toevallig. Misschien zocht de politie een reden om naar binnen te gaan en heeft een collega even anoniem naar de alarmcentrale gebeld. Ja mag als politie niet zomaar even naar binnen en soms is er niet voldoende bewijs voor een huiszoekingsbevel.

 3. Van Leiden

  @Mark, dit lijkt meer op een ‘streek ‘ van een ‘collega’ crimineel 😂.

 4. UTRECHTSE JANTJE

  @Mark …Zo zal het ongeveer wel gegaan zijn Mark , maar dat mag niemand weten , dus mondje dicht , en in je vuistje lachen hé ….. Maar ik ben het ook wel met @Lombokker eens , wie het weet mag ( moet ) het zeggen …. hahaha …

 5. Lombokker

  @Mark
  Ik vind uw suggestie nogal vergezocht. Als de politie vermoed dat er iets aan de hand is krijgen ze echt wel een huiszoekingsbevel.

  Het lijkt me eerder dat er daadwerkelijk een poging tot inbraak is geweest door personen die wisten of vermoedden dat er daar iets te halen viel. En dat die poging is afgebroken toen ze merkten dat er iemand in het huis aanwezig was.

 6. Esrin W.

  Of waar iedereen hier weer aan voorbijgaat: een tip van de concurrentie.

 7. Kadoendra

  @Van Leiden

  “@Mark, dit lijkt meer op een ‘streek ‘ van een ‘collega’ crimineel.”

  Juist!

  De politie ruimt hier slechts de concurrentie van een andere criminele organisatie op.

 8. [email protected] 🤫

  Ik denk dat er iemand heel erg boos is geworden gezien deze vangst door de politie,nu kijken wie er voor opdraait ….

 9. Koel Hoofd

  Fout afgelopen rip deal?
  Zou niet de eerste keer zijn in crimi universiteit Utereg.

 10. JdV

  Buitengewoon jammer dat dit weer in Overvecht is. Wordt tijd dat de politie eens opdracht krijgt om wat eerlijker te werk te gaan. Niet alleen maar invallen in Overvecht en Kanaleneiland, dat werkt te stigmatiserend en is niet inclusief. Vanaf nu alle wijken gelijk behandelen, dus de volgende inval in Wilhelminapark of Rijnsweerd aub.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).