Politie Utrecht geeft signalement vrij van overvallers Plus-supermarkt Smaragdplein Politie Utrecht geeft signalement vrij van overvallers Plus-supermarkt Smaragdplein

Politie Utrecht geeft signalement vrij van overvallers Plus-supermarkt Smaragdplein

Politie Utrecht geeft signalement vrij van overvallers Plus-supermarkt Smaragdplein
De politie heeft maandag meer informatie naar buiten gebracht over het signalement van de twee jongens die op kerstavond de Plus-supermarkt aan het Smaragdplein overvielen.

De politie heeft maandag meer informatie naar buiten gebracht over het signalement van de twee jongens die op kerstavond de Plus-supermarkt aan het Smaragdplein overvielen.

De overval gebeurde donderdagavond kort voor 18.00 uur. Medewerkers van de supermarkt moesten onder dreiging van geweld geld afstaan, waarop de overvallers ervandoor gingen op een scooter. Zij reden door de Detmoldstraat, via de Brennerbaan naar het winkelcentrum in Lunetten.

De eerste verdachte is 16 á 17 jaar oud, 1.70 tot 1.80 meter lang en heeft volgens de politie een normaal postuur. Hij droeg een donkerkleurige trainingsbroek met witte biezen, een donkerkleurige jas en schoenen, zwarte handschoenen en zwarte mondbedekking.

De tweede verdachte is ook 16 á 17 jaar oud. Hij is 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Volgens de politie heeft hij een lichtgetinte huidskleur en droeg hij een donkere broek, zwarte schoenen en een donkere jas met capuchon. Hij had een lichtkleurig mondkapje op.

Camerabeelden

De politie vraagt mensen die op kerstavond iets van de overval gezien hebben om zich te melden als ze nog niet met de politie hebben gepraat. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden waarop de verdachten of de scooter te zien zijn.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Marcel

  Tja, met zo’n signalement kan je er zo 50 van hun scooter trekken in de wijk.
  Maar hopelijk helpt het! Natuurlijk verschrikkelijk voor het personeel.

 2. Jos

  @ Marcel

  En wat zou je er anders van moeten maken? Als dit het signalement dan is dit het signalement.

 3. Marcel

  @ Jos Er valt natuurlijk niks van te maken. Het is vooral jammer dat je er zo weinig mee kan.

 4. Fabio

  Maar ze droegen wel een mondkapje. Hulde!

 5. wollie

  wollie vind dit een fijne supermarkt en hoopt dar het personeel de schrik weer een beetje te boven is.

 6. Henkie

  Heel de stad scootervrij maken,,,dat scheelt alles!

 7. Sandra

  Is het niet beter als er een beveiliger komt, hebben ze bij liddl ook volgens mij is daar nog nooit zoiets gebeurt!!
  Lijkt mij een goed plan geeft ook het personeel meer rust denk ik want ik denk dat ze een flinke beschadiging hebben opgelopen van dit incident.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).