Beers & Barrels Harbour aan Veilinghavenkade in Utrecht gaat weer open Beers & Barrels Harbour aan Veilinghavenkade in Utrecht gaat weer open

Beers & Barrels Harbour aan Veilinghavenkade in Utrecht gaat weer open

Beers & Barrels Harbour aan Veilinghavenkade in Utrecht gaat weer open
Restaurant Beers & Barrels Harbour aan de Veilinghavenkade in Utrecht gaat vanaf 27 oktober weer open. Voor enige tijd was deze locatie gesloten. Het restaurant krijgt voor de opening een nieuwe menukaart en een gedeeltelijk nieuw team.

Restaurant Beers & Barrels Harbour aan de Veilinghavenkade in Utrecht gaat vanaf 27 oktober weer open. Voor enige tijd was deze locatie gesloten. Het restaurant krijgt voor de opening een nieuwe menukaart en een gedeeltelijk nieuw team.

Een paar maanden lang was alleen de Beers & Barrels aan de Oudegracht geopend. De tweede locatie van Utrecht aan de Veilinghavenkade was gesloten voor de nodige aanpassingen. 

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Verfijning

“Waar Beers & Barrels bij vaste gasten voornamelijk bekend stond vanwege de pullen bier en grote stukken vlees, is nu een kleine verfijningsslag aangebracht in de menukaart”, schrijft Beers & Barrels in een aankondiging van de heropening. 

Op de nieuwe kaart komt er meer aandacht voor cocktails, vegetarische, vegan en visgerechten. Ook nieuw op de kaart is de ‘Beer Flight’. Dit is een kleine proeverij aan tafel waarmee je nieuwe bieren kan leren kennen. 

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Opening

“Het is altijd een vervelende beslissing als je een locatie tijdelijk even moet sluiten”, zegt Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe, waar Beers & Barrels onderdeel van is. “Gelukkig konden onze medewerkers aan de slag in onze andere locatie. Maar we zijn meer dan blij dat we nu ook deze locatie weer kunnen openen en kijken ernaar uit dat ons restaurant weer gezellig vol zit!”

Iedere vrijdag- en zaterdagavond komt een dj het diner afsluiten met muziek, later op  de avond ‘kunnen de voetjes van de vloer’. Tijdens het openingsweekend van 27 tot en met 30 oktober worden gasten feestelijk welkom geheten met een glaasje bubbels en een borrelhapje. 


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

7 Reacties

Reageren
 1. Utrechtsch

  De enige reden waarom ik hier kwam en in mijn ogen Beers & BARRELS bestaansrecht heeft gaan ze dus mee ophouden. Weer een typische Utrechtse yuppentent erbij.

 2. James

  Jammer, ik kwam hier juist voor grote stukken vlees.

 3. Katja

  DJ ? Waaronm ? Voor mij zou dat al een reden zijn om op die dagen juist niét te komen…

 4. Scherpschutter

  Beetroot & Beans? Nee, dank u.

  Schoenmaker; blijf bij je leest.

 5. Een omwonende

  Waarom doet dit bedrijf zo moeilijk over de oorzaak van de sluiting, al meer dan een jaar geleden? Namelijk: corona. Kennelijk is er een herstart oid gemaakt. Er is de afgelopen meer dan 12 maanden in elk geval niks gebeurd op het gebied van ‘de nodige aanpassingen’. het buitenmeubilair verloederde en binnen bleef elke barkruk op dezelfde plek. Niks om je voor te schamen, dat een vestiging corona niet overleeft. Maar waarom er zo’n suf marketingverhaal van gemaakt moet worden (en @Duic: iets kritischere journalistiek mag wel) is mij een raadsel.

 6. Wil

  Ben vooral benieuwd naar de prijzen op de drank-/menukaart. Zou het nog interessant zijn voor de buurt (zoals voorheen) , of meer gericht op het ‘corporate’-deel van het stationsgebied/beurskwarier. Ben bang voor het laatste, aangezien de baas van deze tent zich nu ook al CEO noemt.

 7. alex

  Zonde, je kon hier best lekker eten.

  Voor groenten koop ik wel een blik snijbonen

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).