Eerste TGI Fridays van Nederland geopend aan het Stationsplein in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Eerste TGI Fridays van Nederland geopend aan het Stationsplein in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Eerste TGI Fridays van Nederland geopend aan het Stationsplein in Utrecht

Eerste TGI Fridays van Nederland geopend aan het Stationsplein in Utrecht
Het bollendak boven het Stationsplein. Foto: Robert Oosterbroek
TGI Fridays is vanaf maandag geopend aan het Stationsplein Utrecht. Het is de eerste vestiging van de Amerikaanse bar en grill-formule in Nederland.

TGI Fridays is vanaf maandag geopend aan het Stationsplein Utrecht. Het is de eerste vestiging van de Amerikaanse bar en grill-formule in Nederland.

TGI Fridays komt oorspronkelijk uit Amerika en heeft inmiddels meer dan negenhonderd vestigingen in zestig landen.

Eerder openden aan het Stationsplein al onder meer hamburgerketen Five Guys, snackbar Manneken Pis en The Seafood Bar.

12 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Mooi! Snel een keer uitproberen. En voor alle zeurpieten, dit is geen fastfood, dit is een normaal restaurant waar je burgers, vis of biefstuk eet aan een tafel met bediening.

 2. Rietje

  Kun je ook ergens wat gezonders eten ?

 3. Wim

  TGI ITS OPEN

 4. Jasper

  @Rietje: Binnenkort openen SNCKBR en The Vegan Gorilla, niet direct op het station, maar wel vlakbij. 🙂

 5. Kees N

  Ik ben een maand geleden even over het stationsplein gelopen; verder zie ik de berichtgeving over de nieuwe zaken hier op DUIC. Zonder enig bedrijf negatief te willen profileren:
  Had met het stationsplein niet gewoon “De nieuwe Frietstraat” kunnen noemen?

 6. Ramon

  Kees N. Misschien omdat je daarmee de horeca aan het stationsplein te kort doet. Patatstraat suggereert fastfood. En van de 9 zaken zijn er slechts 3 fastfood.

 7. JdV

  @Rietje. TGI is niks gezonder of ongezonders dan het allergrootste deel van de restaurants in 030 dat vlees, vis en vegetarisch serveert. Maar mag ik voorstellen dat je thuis gezonder kan eten?

 8. JdV

  @Jaspers. Kan veel makkelijker als je vega wilt eten. Gewoon een patat speciaal met extra uitjes en een kaassoufle bestellen bij Manneken Pis. Hartstikke vega. Niet perse gezond maar dat hoeft tenslotte ook niet. Donuts zijn vega. Oliebollen zijn vega. Bamischijven zijn vega. Pannenkoeken zijn vega. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Vega opties te over.

 9. Inez

  @JdV: dan weet je blijkbaar niet wat vega betekent. Het betekent veganistisch, en dan eet je ook geen zuivel. Dus ook geen kaas(soufflee) of producten waar eieren in zitten, zoals pannenkoeken .

 10. Freek van Beek

  @inez Vega betekent toch echt vegetarisch. Vegan is veganistisch. Blijkbaar ben jij niet helemaal op de hoogte dus

 11. Bas

  @freek van beek
  Ook fout
  Vega is Vegan
  Vegetarian is vegatarisch
  Dat eerst is dus zuivel vrij etc
  Dat tweede vrij van vlees en vis etc

 12. Angelique

  vega betekent nu al vegan? Niet in mijn restaurant, wat een non-discussie.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).