Karma Kebab opent restaurant met dakterras in oude fietsendepot aan de Kanaalweg in Utrecht Karma Kebab opent restaurant met dakterras in oude fietsendepot aan de Kanaalweg in Utrecht

Karma Kebab opent restaurant met dakterras in oude fietsendepot aan de Kanaalweg in Utrecht

Karma Kebab opent restaurant met dakterras in oude fietsendepot aan de Kanaalweg in Utrecht
Er wordt nu nog druk verbouwd, maar aan de Kanaalweg in Utrecht wordt binnenkort een nieuw restaurant geopend. Karma Kebab, bekend van de plantaardige kebab die ze maken, opent de deuren van het restaurant in het oude fietsendepot in Transwijk volgende maand.

Er wordt nu nog druk verbouwd, maar aan de Kanaalweg in Utrecht wordt binnenkort een nieuw restaurant geopend. Karma Kebab, bekend van de plantaardige kebab die ze maken, opent de deuren van het restaurant in het oude fietsendepot in Transwijk volgende maand.

Het pand aan de Kanaalweg wordt omgebouwd tot 400 vierkante meter restaurant, 250 vierkante meter terras en 1000 vierkante meter dakterras. Er kan niet alleen gegeten worden, maar er komt ook een evenementenhal met onder meer botsauto’s en een DJ-booth.

Het restaurant komt in het oude fietsendepot, dat wordt omgebouwd tot markthal met horeca, creatieve bedrijvigheid en stadslandbouw. Het hergebruik van het voormalig fietsendepot is onderdeel van het plan voor de nieuwe stadswijk Merwede.

Tekst loopt door onder de foto

Karma Kebab maakt plantaardige kebab van graan en knolselderij. Het bedrijf verkocht dat afgelopen jaren al regelmatig op festivals, maar heeft nu dus besloten om ook een horecazaak te openen. De opening is op 21 april.

Wil jij DUIC steunen en een set ansichtkaarten ontvangen met de beste foto’s uit het boek DUIC in 2021? Voor 7,95 euro krijg je twaalf kaarten, van elke maand in 2021 één ansichtkaart. Met de aanschaf van de kaarten heb je niet alleen een herinnering aan 2021 – om op te hangen, te bewaren of te versturen – maar steun je ook de lokale journalistiek in Utrecht.

Gekoppelde berichten

12 Reacties

Reageren
 1. Eriwn

  Jammer van die botsauto’s. Verder tof plan.

 2. Baliekluiver

  Net als de binnenstad heeft elke wijk heeft recht op voldoende overlast van horeca en evenementen. Een dakterras staat garant voor veel slapeloze zomernachten. Welkom in onze nieuwe wijk Merwede!

 3. Bromsnor

  Bromsnor is groot fan van Karma Kebab, erg lekker. Het was vorig jaar ook kort verkrijgbaar bij Whakamari aan de Biltstraat/F.C. Dondersstraat en je kon het on-line bestellen. Nu niet meer, dan maar op naar de Kanaalweg!

 4. Bill

  Baliekluiver: Niet zo negatief, in een dorp rond deze mooie stad is er voldoende rust, ook voor u!

 5. Realist

  Ik dacht dat onze vriendjes uit het Europarlement een verbod wilden instellen op vleesnamen bij plantaardige producten? Een stukje symboolpolitiek, betutteling van de burger (mensen of hamburger in dit geval). Veel succes.

 6. Katja

  Onsmakelijke foto.

 7. Bernhard

  Baliekluiver: Vertrek gewoon! U hoeft hier niet te wonen. Utrecht is u duidelijk ontgroeid.

 8. Carla

  Tof! Meer horeca in de wijken graag! Ik heb geen zin om altijd maar naar de binnenstad te moeten fietsen, ik wil graag lopend naar plek om de hoek. Deze lijkt me erg leuk, tot ziens!

 9. Pee

  @Katja
  Ik dacht dat ik de enige was die het een onsmakelijke boel vind.

 10. Scherpschutter

  Als er werkelijk zoiets als karma bestaat, dan is een zaak die versnipperde planten verkoopt als kebab vermoedelijk geen lang leven beschoren…

 11. Bromsnor

  Bromsnor aan Katja en Pee, het lekkere aan dit “gezonde” broodje is wat kebab (of versnipperde planten zoals vriend Scherpschutter het noemt),een klein beetje garnering, een klein beetje chirassa saus en een enorme sloot veganistische knoflooksaus. Heerlijk. Ook de Kapsalon van Karma Kebab daarom is niet te versmaden.

 12. Frank M

  Leuk! Eindelijk eens ergens een dakterras! Ik kijk er naar uit om er heen te gaan en hun kebab te proeven.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).