Kloek Nachtegaalstraat sluit: “Concurrentie Biltstraat te groot” | De Utrechtse Internet Courant Kloek Nachtegaalstraat sluit: “Concurrentie Biltstraat te groot” | De Utrechtse Internet Courant

Kloek Nachtegaalstraat sluit: “Concurrentie Biltstraat te groot”

Kloek Nachtegaalstraat sluit: “Concurrentie Biltstraat te groot”
Restaurant Kloek op de Nachtegaalstraat. Beeld: Google Streetview
Restaurant Kloek op de Nachtegaalstraat sluit de deuren. De oprukkende concurrentie aan de Biltstraat is te machtig voor het in kip gespecialiseerde restaurant.

Restaurant Kloek op de Nachtegaalstraat sluit de deuren. De oprukkende concurrentie aan de Biltstraat is te machtig voor het in kip gespecialiseerde restaurant.

Dat laat bedrijfsleider Gijs Niermeijer weten. De sluiting betekent niet dat het slecht gaat met Kloek. De tweede vestiging van het restaurant, aan het Vredenburg, draait goed en voor die locatie wordt zelfs aan uitbreiding gedacht.

Maar op de Nachtegaalstraat, op de plek waar voorheen café Eigen Schuld was gevestigd, liep het minder storm. “We hebben er hard aan getrokken”, licht Niermeijer toe. Als grootste reden noemt hij de locatie van het restaurant. “Maar uiteindelijk is de Nachtegaalstraat niet de beste plek gebleken. Er zitten hier nog maar vier restaurants in de straat, waardoor mensen eerder aan de Biltstraat denken om uit eten te gaan. Die concurrentie bleek te groot.”

6 Reacties

Reageren
 1. Michiel B.

  Lekkere kipkluifjes, maar ja, er hing altijd een enorme rioollucht. Dat spreekt natuurlijk niemand aan…

 2. Dirk

  Kom naar Lombok, de Kanaalstraat kan wel wat goede en hippe tentjes gebruiken!

 3. Vingervlug

  Slechtste toko en service waar ik de afgelopen jaren ben geweest.
  Koude kip, bij zeggen dat het koud was een grote bek terug en later werd gezegd ‘sorry de kok heeft zijn dag niet’

 4. Utrechter

  Misschien dat we allemaal wel klaar zijn met de plofkippen die hip geserveerd worden? Zie betere alternatieven komen op de Biltstraat.
  https://www.wakkerdier.nl/plofkip

 5. Marja

  Alsof uit eten gaan een kwestie is van in een bepaalde straat uitgaan.
  Kloek ziet er gewoon niet gezellig uit.. en de andere reacties spreken ook boekdelen..

 6. Claudia

  Ik mag wel hopen dat ze hun kat meenemen!!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).