Oproer meest vegan friendly restaurant van Nederland | De Utrechtse Internet Courant Oproer meest vegan friendly restaurant van Nederland | De Utrechtse Internet Courant

Oproer meest vegan friendly restaurant van Nederland

Oproer meest vegan friendly restaurant van Nederland
Oproer neemt de prijs in ontvangst. Foto: Nederlandse Vereniging voor Veganisme
De Utrechtse brewpub en restaurant Oproer heeft gisteravond een vegan-award gewonnen tijdens VegFest in de Jaarbeurs. In de categorie ‘Beste vegan friendly eetgelegenheid’ is Oproer verkozen tot beste van het land. 

De Utrechtse brewpub en restaurant Oproer heeft gisteravond een vegan-award gewonnen tijdens VegFest in de Jaarbeurs. In de categorie ‘Beste vegan friendly eetgelegenheid’ is Oproer verkozen tot beste van het land. 

Oproer is een brouwerij, café en veganistisch restaurant in één en ligt naast Station Zuilen. Afgelopen januari opende het de deuren. “We zijn trots en superblij dat we in ons eerste jaar zoveel waardering hebben gekregen”, laten de eigenaren weten. “Ónze waardering gaat natuurlijk uit naar onze fantastische chefs, ons team en iedereen die op ons gestemd heeft. We blijven ons best doen voor jullie en hopen jullie snel weer te zien bij Oproer.”

De Vegan Awards is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Jaarlijks worden de awards, verdeeld over verschillende categorieën, uitgereikt aan het initiatief dat de meeste stemmen krijgt.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Nog nooit van dat Oproer gehoord maar van harte gefeliciteerd. Vegans moeten vooral daar gaan eten. Dan hebben we er in normale restaurants geen last van. Want iedereen met 2 jaar biologie op mavo niveau weet dat vegetarisme en veganisme behoorlijk ongezond en onnatuurlijk is. Vandaar dat zoveel wereldberoemde idioten er aan meedoen of deden.

 2. Ben

  Dinosauriërs waren vegan. Zijn er heel groot mee geworden. Enniewee. Scheelt ook veel water en landbouwgrond om de beestjes te voeden.

 3. Poehee

  O my fucking god.

  Zitten die enge rechtse mannetjes nu ook al onder zit soort artikelen te reageren. Je wordt er toch gewoon helemaal gestoord van. Wat een fucking zielige nitwits zijn het toch ook eigenlijk.

 4. JdV

  @Ben. Tijdens de tijden van de dino’s leefden er ook mensen en die waren zeker geen vegan. Waar zijn de dino’s nu? Survival of the fittest is eenvoudiger als je als omnivoor je dieet kan aanpassen aan gewijzigde omstandigheden.

 5. WvR

  @Ben: Misschien kan je het onderwerp eens in een één-op-één met de Tyrannosauridae ter tafel brengen…

 6. Arne

  Gefeliciteerd! Oh, en trek je niets aan van het gezeur en de discussie. Ik kom deze week in ieder geval lekker een biertje drinken!

 7. Roml

  Tja wat moet je zeggen.reageren op iets van meer dan een maand geleden..maar het is te lekker om niet te doen:) .JDV weet dat dino’s en mensen samen leefden. Wat een heerlijk idee. waarschijnlijk in de Bijbel gelezen. Wel jammer voor alle geschiedenis leraren of wetenschappers zoals paleontologen dat ze zich 64.8 miljoen jaar vergist hebben..laten we nou altijd gedacht hebben dat al die dinosauriërs al 64.8 miljoen jaar overleden voordat de homo sapiens voor het eerst op zn benen stond..maar JDV weet het beter. misschien toch niet zo goed opgelet tijdens die 2 ( hoe vaak herhaald?) jaar biologie op de Mavo blijkbaar..en al helemaal geen geschiedenis….ha..een lekker zinloos verhaal in de ruimte dat toch nooit iemand leest.

 8. Truusje

  Moet dit nu echt allemaal ? Laat ieder in z’n waarde en stop met dat oeverloos bekritiseren van alles en nog wat. Wat de een leuk vindt, mag de ander niets vinden……nou en, prima toch ? Jullie zijn sneu ! Blijf bij jezelf.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).