Utrechtse bierbrouwers van Brothers in Law openen eigen horecazaak aan Ledig Erf Utrechtse bierbrouwers van Brothers in Law openen eigen horecazaak aan Ledig Erf

Utrechtse bierbrouwers van Brothers in Law openen eigen horecazaak aan Ledig Erf

Utrechtse bierbrouwers van Brothers in Law openen eigen horecazaak aan Ledig Erf
De mannen van Brothers in Law openen na vijf jaar bierbrouwen de deuren van hun eigen horecazaak: Brothers in Law Taphouse op Ledig Erf 36. Na een kleine verbouwing moet het bier in het taphouse medio juni rijkelijk gaan stromen.

De mannen van Brothers in Law openen na vijf jaar bierbrouwen de deuren van hun eigen horecazaak: Brothers in Law Taphouse op Ledig Erf 36. Na een kleine verbouwing moet het bier in het taphouse medio juni rijkelijk gaan stromen.

Brothers in Law Taphouse krijgt 26 taps met daarop onder meer de vaste bieren van de brouwer. Ook gaat Brothers in Law een eigen pils brouwen, dat in de nieuwe zaak geschonken gaat worden. Daarbij laten de brouwers weten iedere twee weken met een nieuw biertje te willen komen.

Voor de deuren open kunnen, krijgt het interieur van het pand aan het Ledig Erf een opknapbeurt. Als dat allemaal volgens plan verloopt, beloven de brouwers dat het taphouse half juni klaar is voor de eerste gasten.

Brothers in Law neemt de ruimte over van restaurant De Beren, dat sinds 2018 op de locatie zat. Daarvoor was het Griekse restaurant Stelios twee jaar op deze plek te vinden.

Gekoppelde berichten

11 Reacties

Reageren
 1. Gedagtekassie

  Jammer want er beginnen wel erg veel Amsterdamse brouwerijen naar Utrecht te komen. Ook deze brouwerij (Zie kvk) kom uit Amsterdam net als Roodnoot, dat is gewoon de Prael maar met een andere naam. In de oude bieb zit nu Lowlander… ook Amsterdam…. Waar blijven de Utrechtse brouwerijen in de binnenstad? Ik zeg, support your locals!

 2. alex

  Mooi

 3. Jit

  Een kroeg zonder één van de grote brouwers als eigenaar? Heel knap.

 4. Rob H.

  @Gedagtekassie: welke Utrechtse brouwers zouden nog meer een taplokaal moeten openen? We hebben er al zes, hier!

 5. Gedagtekassie

  @ Rob H. In de binnenstad zit nu alleen Oudean. Eleven, Oproer, Maximus, vdStreek, de Leckere zitten allen ver van de binnenstad. Ik vind het jammer om te zien dat dat zij in de binnenstad niet aanwezig zijn en wel de brouwerijen van buiten Utrecht. Ik ben trots op mijn stad en misschien niet objectief:)

 6. Lange Rozendaal

  @Gedagtekassie: die kerels komen uit de familie Schnetz, Utrechtser dan dat kan haast niet. Doe je onderzoek beter. Mooi als ‘de overzijde’ van Ledig Erf wat leven in de brouwerij krijgt. Succes mannen!

 7. Erin

  @gedachtekassie: Oproer zit in Overvecht, bij het GWC. Niet ver hoor.
  Kromme Haring, eleven en de leckere op fietsafstand.
  Overdrijven is ook een kunst.

 8. Bas

  @Gedagtekassie; ik drink ook wel eens een biertje en als ik me niet vergis werden de biertjes van Brothers in Law gebrouwen in Cothen, in onze mooie provincie.. Local genoeg?

 9. Sjaak

  Ik zie liever een amsterdamse craft brouwer dan een kroeg met (ook amsterdams) heinekenbier en aanverwanten, of een ab inbev-kroeg!

 10. wollie

  waar moeten die beren nu broodjes smeren?

 11. Barend

  “taphouse” man man man wat een lelijk anglicisme toch weer

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).